ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Κλείνουν όσα σχολεία αρνούνται την διδασκαλία του τρανσεξουαλισμού…

Εβραϊκό σχολείο στο Λονδίνο ενδέχεται να κλείσει,  επειδή δεν συμπεριλαμβάνει την ομοφυλοφιλία και τις έμφυλες ταυτότητες στο πρόγραμμα διδασκαλίας του.  

Συγκεκριμένα, το ιδιωτικό ορθόδοξο δημοτικό σχολείο θηλέων, Vishnitz, αντιστέκεται σθεναρά στις προσπάθειες της βρετανικής κυβέρνησης να προωθήσει την ιδεολογία του τρανσεξουαλισμού στα σχολεία …όπως σχολιάζουν μέσα ενημέρωσης.

Αναφορά από το Υπουργείο Παιδείας της χώρας σημειώνει πως το σχολείο δεν διδάσκει τους μαθητές (ηλικία τριών έως 8) «βάσει των θεμελιωδών αξιών της Βρετανίας».  Η αναφορά ισχυρίζεται πως τα κορίτσια «δεν διδάσκονται επαρκώς σχετικά με θέματα όπως ο σεξουαλικός προσανατολισμός» και δεν προωθείται στους μαθητές «η ισότητα στους τρόπους ζωής διαφορετικών προσανατολισμών».    

Πραγματικά η εκπαιδευτική ορολογία της Νέας Τάξης μας ξεπερνάει. Δηλαδή οι «θεμελιώδεις αξίες» της Βρετανίας έχουν να κάνουν με τον τρανσεξουαλισμό; Από πότε;  Όπως τονίζει η βρετανική Πολιτεία, αν τα σχολεία εξακολουθούν να μην ικανοποιούν τις προϋποθέσεις του υπουργείο Παιδείας, συγκεκριμένα του «Office for Standards in Education (Ofsted)», τότε θα υποστεί ακόμα και ποινικές συνέπειες, αν αρνηθεί να κλείσει.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.