Η 20χρονη με τις αμέτρητες ελιές στο πρόσωπο που φιλοδοξεί να στεφθεί Μις Υφήλιος

Τι κι αν η γνωρίζει πολύ καλά τι θα πει bullying, δίνει μία αφοπλιστική απάντηση στους επικριτές λέγοντας πως θα ήθελε και θα μπορούσε να στεφθεί η επόμενη Μις Υφήλιος.

Συγκεκριμένα, το 20χρονο κορίτσι από τη Μαλαισία γεννήθηκε έχοντας μεγάλες σκούρες ελιές στο πρόσωπο και στο σώμα, με αποτέλεσμα να καλύπτεται σχεδόν παντού από αυτές.

Έχοντας μεγαλώσει ακούγοντας συνεχώς από τους συμμαθητές της τους χαρακτηρισμούς «τέρας» και «μπισκότο σοκολάτας», δεν κρύβει πως τέτοιοι χαρακτηρισμοί την πλήγωσαν και την έκαναν να είναι αρκετά ντροπαλή.

«Στο δημοτικό σχολείο κανείς δεν ήθελε να είναι φίλος μου. Θυμάμαι πως ένας δάσκαλος είχε ζητήσει από δύο κορίτσια να μου κάνουν παρέα την ώρα του διαλείμματος, τα οποία ψιθύριζαν μεταξύ τους “γιατί πρέπει να της συμπεριφερόμαστε σαν να είναι πριγκίπισσα”;», ανέφερε η ίδια.

Τα πράγματα έγιναν κάπως καλύτερα στην εφηβεία, όταν τελείωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, όπου άρχισε να αποκτά περισσότερο εμπιστοσύνη στους γύρω της, να κάνει φίλους και να έχει «υποστηρικτές», όπως τη μητέρα της και τη δασκάλα της.

Τότε η Εβίτα πήρε τη μεγάλη απόφαση να μην πειράξει καθόλου το σώμα και το πρόσωπό της και να μην κάνει καθόλου χειρουργικές επεμβάσεις. Ρόλο σε αυτό έπαιξαν και οι γιατροί, οι οποίοι ανέφεραν πως μπορεί να βάλει σε μεγάλο κίνδυνο την υγεία της αν αποφασίσει να αφαιρέσει τις ελιές από πάνω της.

Η ίδια δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό, αλλά αποφάσισε να κάνει δοκιμαστικά για τον τίτλο της Μις Μαλαισία.

Η Ντελμούντο έκανε δοκιμαστικά τον Ιούνιο και τώρα περιμένει τα αποτέλεσμα για να δει αν θα προχωρήσει στον επόμενο γύρο.

 «Έμαθα να αποδέχομαι τα σημάδια μου και να αγαπώ τον εαυτό μου. Έλαβα σιγά σιγά την εμπιστοσύνη για να αποδείξω τη μοναδικότητά μου», ανέφερε η ίδια, συμπληρώνοντας πως αν δεν προχωρήσει στον επόμενο γύρο δεν θα το βάλει κάτω.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.