Ο Hugh Jackman έχει τρελαθεί με τα Ελληνικά νησιά, την ομορφιά και τον πολιτισμό τους

Ακόμη ένας star του Hollywood προτιμά την Ελλάδα και για να κάνει τις διακοπές του. Ο λόγος για τον Hugh Jackman που εδώ και μία εβδομάδα βρίσκεται στην Ελλάδα και μάλιστα εθεάθη να απολαμβάνει τις Ελληνικές θάλασσες στα νησιά της, όπως Μύκονο και Αντίπαρο.

Ο Hugh Jackman είναι με τη σειρά του θανατικός των νησιών και συγκεκριμένα αυτό το διάστημα, γυρίζει στις Κυκλάδες μαζί με τη γυναίκα του.

Εχθές το απόγευμα ο ηθοποιός με ελληνικές ρίζες [ο παππούς του από το νησί Ίο ήταν μετανάστης στην Αυστραλία] ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό με την λεζάντα “Yassou”.

Best theatre in Delos. Simply extraordinary. #greece

Πριν από λίγο ο ηθοποιός μέσα από το Instagram πρόδωσε ότι βρίσκεται στο νησί της Δήλου και μάλιστα στο θέατρο της. Συγκεκριμένα έγραψε στο post του στο instagram: “Το καλύτερο θέατρο στη Δήλο. Απλά καταπληκτικό”.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Hugh Jackman κάνει διακοπές στην Ελλάδα. Παλιότερα, είχε δηλώσει πως έχει ελληνικές ρίζες.

«Ξέρεις πως έχω κι εγώ ελληνικό αίμα; Ο προπάππους μου ήταν Έλληνας, Μπέλας το επώνυμο και καταγόταν από την Ίο», είχε πει.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.