Προβοκάτσια [;] Τσαβούσογλου εναντίον του Προέδρου Αναστασιάδη

“Απαράδεκτη πράξη” εναντίον του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, από τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Τον δείχνει να υποκλίνεται. Δεξιά ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου προχώρησε σε μία απίστευτη προβοκάτσια εναντίον του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη. Πρόκειται για μία ακραία και απαράδεκτη πράξη που δείχνει και τον κακό χαρακτήρα του Τούρκου υπουργού, ο οποίος είναι έντονα πιεσμένος και λόγω των πληροφοριών ότι ο Ταγίπ Ερντογάν τον έχει έτοιμο για …θυσία.

Δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter (@MevlutCavusoglu), μία φωτογραφία του Κύπριου ηγέτη, η οποία ελήφθη στο δείπνο που παρέθεσε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, και δείχνει τον κ. Αναστασιάδη υποτίθεται να υποκλίνεται ενώπιον του Τούρκου υπουργού. Στη φωτογραφία διακρίνεται και ο επικεφαλής των Ηνωμένων Εθνών.

Βεβαίως, ο κ. Αναστασιάδης ΔΕΝ υποκλίνεται και είναι ένα τρυκ [?] του επίσημου φωτογράφου του τουρκικού υπουργείου των Εξωτερικών. Οι Τούρκοι σκοπεύουν στη μείωση του Προέδρου της Δημοκρατίας στα μάτια των Κυπρίων πολιτών.

Πηγή: mignatiou.com

>>>Κοτζιάς: Απετράπη προσπάθεια εκβιασμού από Τσαβούσογλου

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.