«Τσάκωσαν» Βολιβιανό βουλευτή να βλέπει παρέλαση οπισθίων!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο με έναν Βολιβιανό βουλευτή, ο οποίος την ώρα που στη Βουλή γίνεται συζήτηση για μείζον πολιτικό ζήτημα, εκείνος είναι απασχολημένος με κάτι άλλο.

Ο Αντρές Γκαρλάντο φαίνεται πως δεν ενδιαφερόταν για τη συζήτηση σχετικά με την εκλογή των μελών του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας που διεξαγόταν στο Κοινοβούλιο.

Αντ΄ αυτού προτίμησε να παρακολουθήσει στο κινητό του τηλέφωνο ένα βίντεο με εικόνες από τα «καλλιστεία οπισθίων» που είχε γυριστεί τον Δεκέμβριο του 2016.

Αυτό που δεν γνώριζε, όμως, ήταν ότι η κάμερα τον κατέγραφε και ότι «πιάστηκε στα πράσα» την ώρα που παρακολουθούσε με μεγάλη προσήλωση.

Ο ίδιος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητούσε «χίλια συγγνώμη» για τη συμπεριφορά του, λέγοντας ότι θα αποδεχτεί οποιαδήποτε ποινή τυχόν του επιβληθεί.

Ωστόσο, σημείωσε ότι το βίντεο αυτό είναι άλλη μια προσπάθεια να σπιλωθεί επειδή ζήτησε ραντεβού από τον πρόεδρο της χώρας Έβο Μοράλες προκειμένου να προωθήσει ένα έργο αποχέτευσης στην εκλογική του περιφέρεια.

Festival de culo – Δείτε τι έβλεπε ο βουλευτής

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.