ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ: «Ο Ν. Αναστασιάδης σήμερα στην Ελβετία, διαπράττει έσχατη προδοσία»!

Γράφει ο Ανδρέας Τ. Λουκάς  

«Ο Ν. Αναστασιάδης σήμερα στην Ελβετία, διαπράττει έσχατη προδοσία»! Αυτά είναι λόγια, μπροστά σε ακροατήριο, του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Γ. Κασιμάτη [φωτο], χτες, 1η Ιουλίου 2017 στην Πάφο, στην διάρκεια ημερίδας για το Κυπριακό, η οποία οργανώθηκε, για ακόμα μια φορά, από τον εξαίρετο πατριώτη, Μητροπολίτη Πάφου, πανιερότατο κ.κ. Γεώργιο.

Και όσοι τον συνοδεύουν και τον συμβουλεύουν, προσθέτω εγώ! Και το έγκλημα καθίσταται ειδεχθέστερο, επειδή όλοι εκείνοι που με έξοδα κάποιων διεθνών απατεώνων (το ερεύνησε και τα αποκάλυψε από την Πρώτη Εκπομπή του Ράδιο Πρώτο, την Παρασκευή 30η Ιουνίου 2017, ο Γιάννος Χαραλαμπίδης !!!), δεν μπόρεσαν – όπως εξάλλου είναι και συνηθισμένοι – να αντισταθούν στον πειρασμό να απολαύσουν την δροσιά των Ελβετικών βουνών μέσα στην χλιδή, (αντί να βρίσκονται μέσα στον καύσωνα του Κυπριακού Ιούλη), γνώριζαν με απόλυτη ακρίβεια πού πάνε και τι θα διαπράξουν εκεί που πάνε.

Άκουσα, ακόμα και χτες, από τα χείλη κάποιων άριστων επιστημόνων και ειδικών στην ημερίδα που αναφέρω πιο πάνω, περί «αφέλειας», περί «αφελών προσδοκιών», περί «κακών υπολογισμών», και περί χίλιων δυο άλλων αθωωτικών, τα οποία απέδωσαν τόσο στον Αναστασιάδη, όσο και στην υπόλοιπη κομματική συναπαρτζιά της Κύπρου. Αλλά, από αφέλεια παρέδωσε στον ΟΗΕ για φύλαξη και παράδοση στους τούρκους, χάρτη, ο Αναστασιάδης, στον οποίο παρέδωσε ο απίστευτος χουβαρντάς το σπίτι και το βιός των Κερυνειωτών, στην αιώνια κατοχή των Τούρκων; Δεν γνωρίζει πως η εν λόγω γη είναι έδαφος της Πατρίδας, η οποία καταλήφθηκε βίαια, με την χρήση των όπλων και απίστευτης βίας από τους Τούρκους; Που βρισκόταν το 1974; Δεν το πληροφορήθηκε;

Εξάλλου τι κάνει με την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ της ΚΔ; Ο συνταγματικός αρχηγός του Κυπριακού κράτους δεν γνωρίζει το άρθρον 185 του Συντάγματος της ΚΔ; Και δεν γνωρίζει πως η παράγραφος 2 του εν λόγω άρθρου είναι εκ των θεμελιωδών του Συντάγματος; Βεβαιότατα και το γνωρίζει! Και ο ίδιος και όλοι οι άλλοι τζαμπαζήδες του Κραν Μοντανά! Και όχι μόνο αυτοί αλλά και όλοι οι προηγούμενοι που ασέλγησαν πάνω στο σώμα της ΚΔ, παριστάνοντας τους Προέδρους της! Επειδή ΟΛΟΙ ανεξαίρετα, το επεδίωξαν και ανέλαβαν Προέδροι και μετά την απομάκρυνση του Λαού από την Κάλπη, διέπρατταν ακριβώς το αντίθετο από ό,τι υπόσχονταν για να αποσπάσουν την λαϊκή εντολή. Με αποκορύφωμα τις περιπτώσεις Χριστόφια και Αναστασιάδη. Οι οποίοι απέδειξαν εαυτούς ως τους πιο αδίστακτους και ανάλγητους.

Και τώρα; Απεδείχθησαν λοιπόν πέραν πάσης αμφιβολίας και η έσχατη προδοσία η οποία διαπράττεται και οι προθέσεις των κομματικών, των δρώντων εντός της ΚΔ. Και ο Λαός τι κάμνει ή τι μπορεί να κάμει;

Είναι ολοφάνερο πως εκείνοι που συμμετέχουν στο έγκλημα, πιστεύουν ακράδαντα πως «δεν θα σπάσει μύτη»! Πως ο Λαός είναι αιχμάλωτος τους και πως ούτε χαστούκι δεν πρόκειται να τους δώσει! Πως δεν του άφησαν ούτε το παραμικρό νομικό έρεισμα για να πολεμήσει την προδοσία που διαπράττουν!

Όμως η αντιμετώπιση των τυράννων είναι καθήκον και υποχρέωση των λαών! Και επειδή η υπεράσπιση της ακεραιότητας της Πατρίδας είναι και καθήκον του κάθε πατριώτη/πολίτη, πολύ περισσότερον επειδή αυτή η Πατρίδα έδωσε, σε όλους τους άρρενες τουλάχιστον, τις γνώσεις και τα εφόδια για την υπεράσπιση της, τώρα είναι η ώρα να το κάνουμε! Και επειδή κάποιοι αμφιβόλου ανδρισμού και ηθικής, πανταχού παρόντες σε εκδηλώσεις συναγελασμού με τους σφαγείς του Κυπριακού Λαού και κάποιοι άλλοι που παρελαύνουν με πολύχρωμα μπαϊράκια επιδεικνύοντας τα «καλλίγραμμα» κρέατα τους, συνοδευόμενοι ΠΑΝΤΟΤΕ και από την αγέλη των ομοίων τους πολιτικάντηδων, θα φρυάξουν και θα μας κατηγορήσουν για ό,τι κόψει ο ανώμαλος νους τους, τους πληροφορούμε πως θα αντιδράσουμε και εμείς, δικαίωμα μας είναι εξάλλου, στα όσα μηχανεύονται εναντίον της Πατρίδας μας και ας πάνε να κλαφτούν, ακόμα και στον ώμο του Ερτογάν άμα θέλουν!

Ανδρέας Τ. Λουκάς  

Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος: Στη Γενεύη γίνεται η αρπαγή της κυπριακής κρατικής κυριαρχίας

Διαβάστε τη συνέντευξη Κοτζιά, στο DPA, για να καταλάβετε τι επιδιώκουμε στο Κραν Μοντανά

One thought on “ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ: «Ο Ν. Αναστασιάδης σήμερα στην Ελβετία, διαπράττει έσχατη προδοσία»!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.