Δείτε τις 40άρες κόρες που μοιάζουν με έφηβες και την 63χρονη μητέρα που μοιάζει με 30άρα…

ΜΙΑ ΑΠ’ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 3 ΝΕΡΑΪΔΕΣ ΕΙΝΑΙ 63 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ TEENAGERS…

ΜΙΑ οικογένεια από την Ταϊβάν φαίνεται πως έχει τα καλύτερα γονίδια που έχετε δει ποτέ καθώς ο χρόνος φαίνεται να μην τους αγγίζει!

H 42χρονη Lure Hsu έχει γίνει παγκοσμίως viral γιατί μοιάζει με έφηβη και αν και η ίδια να διατείνεται ότι η άκρως νεανική εξωτερική της εμφάνιση οφείλεται στη διατροφή της και στη συστηματική ενυδάτωση που κάνει, ωστόσο, όπως φαίνεται, μάλλον οφείλεται και στα καλά της γονίδια. Και αυτό γιατί τόσο οι αδελφές της, ηλικίας 40 και 36 ετών, όσο και η μητέρα της, 63 ετών, μικροδείχνουν. Η τελευταία, μάλιστα, μοιάζει με 30άρα.

Η Lure, σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων και fashion blogger, έχει δύο μικρότερες αδελφές: τη Fayfay Hsu και τη Sharon Hsu.

Η Fayfay έχει δύο κόρες, ηλικίας 10 και 8 ετών, και όταν βγαίνει μαζί τους έξω κανείς δεν πιστεύει ότι είναι μητέρα τους. Όλοι την περνούν για αδελφή τους. Η Sharon είναι 36 ετών, ηθοποιός και μοντέλο. Και οι δυο τους φαίνονται σαν 20άρες, ίσως και μικρότερες. Η μητέρα των τριών κοριτσιών, πάλι, είναι καθηγήτρια χορού.

Εξαιτίας του γεγονότος ότι καμία από τις τέσσερις δεν «δείχνει» την ηλικία της, στην Ταϊβάν ήδη ονομάζουν την οικογένεια Hsu «η οικογένεια με την παγωμένη ηλικία».

Η Fayfay αποκάλυψε ακόμη ότι καθώς μεγάλωναν αυτή και οι αδελφές της, δεν συνειδητοποιούσαν ότι φαίνονται μικρότερες απ’ ό,τι πραγματικά ήταν. Όσο για τον μπαμπά της οικογένειας; Είναι 74 ετών και όπως λέει η κόρη του, μοιάζει καλός για την ηλικία του. Δεν φωτογραφίζεται όμως, γιατί είναι λίγο ντροπαλός.

Όσον αφορά στο μυστικό της νεότητάς της, υποστηρίζει ότι είναι το εξής απλό: Ο απλός και ρουτινιάρικος τρόπος ζωής. «Επειδή έχω δύο κόρες, έχω και ρουτίνα. Κοιμάμαι νωρίς, ξυπνάω νωρίς, τρώω τρία γεύματα την ημέρα σε συγκεκριμένη ώρα». Αν έπρεπε να δώσει μια συμβουλή στις γυναίκες για το πώς να παραμείνουν για πάντα νέες, είναι η εξής: «Πίνετε ένα ποτήρι χλιαρό νερό κάθε πρωί. Το κάνω πάνω από μια δεκαετία, πρέπει να πίνετε τουλάχιστον 350 με 500 ml».

Lure Hsu, 41

Fayfay Hsu, 40

Sharon Hsu, 36

One thought on “Δείτε τις 40άρες κόρες που μοιάζουν με έφηβες και την 63χρονη μητέρα που μοιάζει με 30άρα…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.