Ένα βήμα πίσω οι προτάσεις της ε/κ πλευράς, είπε ο Τσαβούσογλου στους γενίτσαρους που πήγαν στην Ελβετία

Δυστυχώς σημειώθηκε ένα βήμα πίσω στις ε/κ προτάσεις και ένα βήμα μπροστά στις τ/κ προτάσεις, φέρεται να δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, όταν συναντήθηκε με μέλη της πλατφόρμας “United Cyprus Now” που βρίσκονται έξω από το κτίριο των διαπραγματεύσεων, στο Κραν Μοντάνα της Ελβετίας.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Εκπρόσωπος της πλατφόρμας Ανδρομάχη Σοφοκλέους, ο Τούρκος Υπουργός τους πλησίασε πεζός με δική του πρωτοβουλία, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του και είπε ότι θα πρέπει να διαβάσουμε όλοι τις προτάσεις και ποιος είπε τί. Ερωτηθείς εάν είναι αισιόδοξος, απάντησε ότι πάντα υπάρχει ένας λόγος για να είναι αισιόδοξος για μια λύση και θα συνεχίσει να εργάζεται για αυτό.

Σύμφωνα με την Εκπρόσωπο της πλατφόρμας, ο κ. Τσαβούσογλου τους έδωσε συγχαρητήρια για το ότι βρίσκονται στην Ελβετία. Οι ίδιοι απάντησαν ότι είναι εκεί για μια ενωμένη Κύπρο, δείχνοντας του την ταμπέλα με το σύνθημα “United Cyprus Now”, με τον Τούρκο ΥΠΕΞ να απαντά «και εμείς το ίδιο θέλουμε».

Σε δηλώσεις με “αυστηρό και έντονο ύφος” προέβη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδης, με αφορμή τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου σχετικά με τα έγγραφα που παρουσίασαν η ελληνοκυπριακή και η τουρκοκυπριακή πλευρά.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.