ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιατί είναι τόσο ήρεμοι πριν την εκτέλεσή τους οι όμηροι των Τζιχαντιστών;

ISIS jihadist performs in public the execution of western prisoner.

Ένας Γάλλος δημοσιογράφος και πρώην όμηρος των τζιχαντιστών, αποκαλύπτει πώς τα θύματα που πρόκειται να αποκεφαλιστούν, είναι τόσο ήρεμα…

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο, οι όμηροι φαίνονται ήρεμοι πριν την εκτέλεση αφού δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι πρόκειται να πεθάνουν στην πραγματικότητα.

Ο πολεμικός ανταποκριτής, Didier Francois, ο οποίος απελευθερώθηκε από τους τρομοκράτες νωρίτερα αυτό το έτος, δήλωσε ότι οι κρατούμενοι απειλούνται με εκτέλεση «αρκετές φορές» και οι τζιχαντιστές μαχητές πραγματοποιούν μακάβριες παρωδίες σταύρωσης.

Σχολιάζοντας τον άτυχο Βρετανός David Haines,που παρέμενε ήρεμος ακόμα και δευτερόλεπτα πριν από το θάνατό του, ο δημοσιογράφος είπε: «Δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι αυτή τη φορά θα ήταν αλήθεια».

Ο 53χρονος Γάλλος ανταποκριτής του ραδιοφωνικού σταθμού Europe 1 και τρεις άλλοι Γάλλοι δημοσιογράφοι αφέθηκαν ελεύθεροι τον Απρίλιο κοντά στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας.

Η γαλλική κυβέρνηση έχει αρνηθεί να πληρώσει τα λύτρα των 18 εκατομμυρίων δολαρίων αλλά πολλοί πιστεύουν ότι τα χρήματα καταβλήθηκαν μέσω μεσαζόντων, συμπεριλαμβανομένων ιδιωτικών επιχειρήσεων και τουρκικών μυστικών πρακτόρων.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ο Foley υποβλήθηκε σε χειρότερα βασανιστήρια από τους άλλους αιχμαλώτους, διότι οι μαχητές βρήκαν μια εικόνα του αδελφού του, ο οποίος υπηρετεί στο στρατό,στον υπολογιστή του.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.