Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς της 41χρονης που μοιάζει με έφηβη

Σας συγχωρούμε αν σκεφτήκατε ότι η Lure Hsu είναι έφηβη ή έστω ότι διανύει την δεύτερη δεκαετία της ζωής της . Αντιθέτως, αυτή η σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων  από την Ταϊβάν είναι στην πραγματικότητα 41 ετών. Σοβαρά!

Ενώ μπορούμε να υποθέσουμε ότι τα γονίδια ευθύνονται περισσότερο για την απίστευτα νεανική εμφάνιση της Hsu, όλοι εξακολουθούν να θέλουν να μάθουν τα μυστικά περιποίησης της επιδερμίδας. «Φυσικά, τα αντηλιακά», αναφέρει η ίδια. «Αλλά και ο καφές».

Επίσης τονίζει:  «Πρέπει να ενυδατώνεις τον οργανισμό σου σε βάθος και να αποφεύγεις την έκθεση στον ήλιο καθώς η ηλιακή ακτινοβολία επιταγχύνει τη διαδικασία της γήρανσης”. Πιστεύει ότι το αντηλιακό είναι το πιο σημαντικό anti-aging tip καθώς το μαυρισμένο δέρμα είναι ξηρότερο και κάνει τα μικρά σημάδια και τις μικρές λεπτές γραμμές να εμφανίζονται γρηγορότερα».

Παράλληλα, η διατροφή της ευθύνεται  σε μεγάλο βαθμό για τη νεανική όψη του δέρματός της. Η Hsu πίνει μαύρο καφέ, καταναλώνει πολύ νερό, φρούτα και λαχανικά, αποφεύγοντας τα ζαχαρούχα ποτά και τα λιπαρά τρόφιμα. Η διατροφή της  περιλαμβάνει υψηλές ποσότητες φυτικών ινών και πρωτεΐνες ενώ γυμνάζεται τακτικά.

Τίποτα πρωτοποριακό και καινούριο! Μπορεί η Hsu  να είναι ευλογημένη γονιδιακά, αποδεικνύει όμως ότι η συστηματική φροντίδα του δέρματος και ο υγιεινός τρόπος ζωής είναι πάντα μία καλή ιδέα.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ – ΜΑΡΙΑ ΚΡΑΒΒΑΡΗ

Δείτε τις 40άρες κόρες που μοιάζουν με έφηβες και την 63χρονη μητέρα που μοιάζει με 30άρα…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.