Εσπευσμένα στο Crans-Montana η Ελένη Θεοχάρους… τρέχουν να σταματήσουν τον μεθύστακα!

Οδικώς μεταβαίνει αυτή την ώρα στο Crans-Montana η πρόεδρος του Κινήματος “Αλληλεγγύη” Ελένη Θεοχάρους. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του SigmaLive, η Ελένη Θεοχάρους με κυριότερη αφορμή το πλαίσιο Γκουτέρες, αλλά και την κρίσιμη καμπή των συνομιλιών, αποφάσισε όπως μεταβεί στο Crants-Montana, όπου αναμένεται να φτάσει σε 4-5 ώρες.

Η κίνηση της Ελένης Θεοχάρους αποδεικνύει την κρίσιμη καμπή στην οποία έχουν εισέλθει οι συνομιλίες. Και τους φόβους για το τι θα πράξει ο Αναστασιάδης…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δωσίλογος είναι έτοιμος να αποδεχθεί εκ περιτροπής προεδρία, τέσσερις ελευθερίες για Τούρκους πολίτες, και περιορισμούς στο περιουσιακό για τους Ε/κ.

Το Λονδίνο δεν επιβεβαιώνει παρουσία Μέι στο Crans-Montana

Δεν επιβεβαιώνεται από την Ντάουνινγκ Στριτ η πληροφορία που κυκλοφόρησε νωρίτερα στο Κραν Μοντάνα ότι η Πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι θα βρεθεί στο ελβετικό θέρετρο για τη Διάσκεψη για την Κύπρο, τουλάχιστον υπό τα παρόντα δεδομένα.

Κυβερνητική πηγή είπε λακωνικά στο ΚΥΠΕ ότι «δεν έχει υπάρξει κάτι νεότερο» σε σχέση με την πάγια θέση του Λονδίνου, ότι δηλαδή η εκπροσώπηση θα διαμορφώνεται στο «κατάλληλο» επίπεδο ανάλογα με την πρόοδο που θα υπάρχει.

Δεν επιβεβαιώνεται από την Ντάουνινγκ Στριτ η πληροφορία που κυκλοφόρησε νωρίτερα στο Κραν Μοντάνα ότι η Πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι θα βρεθεί στο ελβετικό θέρετρο για τη Διάσκεψη για την Κύπρο, τουλάχιστον υπό τα παρόντα δεδομένα. Κυβερνητική πηγή είπε λακωνικά στο ΚΥΠΕ ότι «δεν έχει υπάρξει κάτι νεότερο» σε σχέση με την πάγια θέση του Λονδίνου, ότι δηλαδή η εκπροσώπηση θα διαμορφώνεται στο «κατάλληλο» επίπεδο ανάλογα με την πρόοδο που θα υπάρχει.

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή και το Σάββατο η κ. Μέι, όπως και ο Υπουργός Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον, είναι προγραμματισμένο να βρίσκεται στο Αμβούργο για τη σύνοδο της G20.

Έφτασε στο Κραν Μοντάνα η Φεντερίκα Μογκερίνι

Έφτασε στο χώρο των συνομιλιών στο Κραν Μοντάνα, η Ύπατη Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας Φεντερίκα Μογκερίνι.

Η κ. Μογκερίνι αναμένεται να συμμετάσχει στις συνομιλίες στο τραπέζι 1 για το θέμα της ασφάλειας και των εγγυήσεων, που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, αφού αναμένεται πρώτα να αφιχθεί στο συνεδριακό κέντρο, όπου διεξάγονται οι συνομιλίες, ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

>>> ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ: Η Πατρίδα σε θανάσιμο κίνδυνο!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.