Δέκα Έλληνες στην κρουαζιέρα ακολασίας στο Αιγαίο!

Το «γλεντούν» με ανταλλαγή συντρόφων ακόμα και στα σαλόνια του πλοίου!

Στρώματα και σεντόνια στα σαλόνια είδαν όσοι χρειάστηκε να ανέβουν στο κρουαζιερόπλοιο – Στο πλοίο επιβαίνουν έξι Έλληνες και τέσσερις Ελληνο-Κύπριοι, μεταξύ των συνολικά 660 ανθρώπων από όλο τον κόσμο…

Ακόμα και στα σαλόνια του πλοίου συνεχίζουν το πάρτι τους οι περίπου 700 swingers που απολαμβάνουν το σεξ και τις ομορφιές του Αιγαίου από την περασμένη εβδομάδα. Οι αποκαλύψεις έγιναν όταν το πλοίο έφτασε στη Ρόδο και χρειάστηκε ανεφοδιασμό: Όσοι ανέβηκαν στους χώρους του «Αmazara Quest» έμειναν άφωνοι: Στρώματα και σεντόνια, σαν να είχαν μόλις χρησιμοποιηθεί, βρίσκονταν ακόμα και στο σαλόνι, μαρτυρώντας τι είχε συμβεί το προηγούμενο βράδυ…

Το κρουαζιερόπλοιο έφτασε στη Ρόδο από την Πάρο και αναχώρησε την Πέμπτη για την Μαρμαρίδα της Τουρκίας. Το κρουαζιερόπλοιο έχει πλήρωμα 393 άτομα και 660 επιβάτες εκ των οποίων οι 329 είναι άνδρες και οι 331 γυναίκες – μεταξύ αυτών και έξι Έλληνες και τέσσερις Ε/Κύπριοι. Στο καράβι του έρωτα επιβαίνουν επίσης 172 Αμερικανοί, 34 Αγγλοι, 17 Ελβετοί, 12 Σουηδοί, 33 Ολλανδοί, 18 Μεξικάνοι, 24 Ιταλοί, 37 Γερμανοί, 27 Γάλλοι, 28 Βούλγαροι, 24 Βραζιλιάνοι, 17 Αυστραλοί και 23 Αργεντίνοι.

«Στόχος» της συγκεκριμένης κρουαζιέρας είναι άλλωστε ακριβώς αυτό, το σεξ και η ανταλλαγή συντρόφων και για το λόγο αυτό τα δωμάτιά του και όλοι οι χώροι είναι διαμορφωμένοι κατάλληλα. Φημολογείται άλλωστε ότι όλα περιλαμβάνουν μαστίγια, μάσκες, δερμάτινες στολές και άλλα sex toys, περιμένοντας τους swingers να τα δοκιμάσουν με τους άγνωστους συντρόφους με τους οποίους θα ξαπλώσουν στο ίδιο κρεβάτι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου είναι ζάμπλουτοι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι επιχειρηματίες, γνωστοί αθλητές, top models και γνωστά ονόματα της ξένης showbiz με «βαριά» πορτοφόλια.

Το κόστος ανά άτομο ανέρχεται στα $2.349 δολάρια και αγγίζει τα $8.875 δολάρια, αν κάποιος επιθυμεί υπερπολυτελή σουίτα.

Το ολλανδικό τουριστικό πρακτορείο SDC, που διαθέτει δεκαετή εμπειρία σε τέτοιου είδους ταξίδια, υπόσχεται απόλυτη εχεμύθεια όσον αφορά τις κρατήσεις για κάθε άτομο μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του. Η ιστοσελίδα χρεώνει 12 ευρώ τον μήνα συνδρομή στα μέλη του, που υπολογίζονται σε 5.000.000!

Η κρουαζιέρα περιλαμβάνει χορό και σεξ καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου, με διαλείμματα λίγων ωρών, όταν το κρουαζιερόπλοιο θα κάνει στάσεις στα νησιά. Η συμμετοχή αφορά αυστηρά ζευγάρια, ομόφυλα ή ετερόφυλα [φωτο σε ελληνικό νησί], ηλικίας 35-60 ετών, και τα εισιτήρια για τους υποψήφιους swingers ήταν sold out εδώ και δύο μήνες.

>>> Το «καράβι των οργίων»: Η νοσηρότητα της ΠΑΡΑΚΜΗΣ σε παράκρουση…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.