ΒΡΕΤΑΝΙΑ – Της ανωμαλίας το ΜΠΕΡΔΕΜΑ: «Μάχη» για το παιδί

Καθένας από την πλευρά του ισχυρίζεται πως είναι η/ο πρώτος άντρας που γέννησε το παιδί του. Την αλήθεια, ωστόσο, αποκαλύπτει το ληξιαρχείο. Την προηγούμενη εβδομάδα ο/η νεόκοπος μπαμπάς Χέιντεν Κρος μια χαρά που δεν κράτησε πολύ, αφού τα «συγχαρίκια» για την ίδια πρωτιά είχε δεχτεί ο/η Σκοτ Πάρκερ αφού στις 29 Απριλίου είχε γεννήσει ένα κοριτσάκι και κατέχει τα ανάλογα πρωτεία για τη Βρετανία.

Ο Σκοτ πορεύτηκε ως γυναίκα για 23 χρόνια και πραγματοποίησε την εγκυμοσύνη έχοντας ήδη μπει στη διαδικασία αλλαγής φύλου. Υπό την παρακολούθηση της αρμόδιας για την ταυτότητα του φύλου κλινικής στο Λονδίνο είχε αφήσει τα χειρουργεία της ολοκληρωτικής αλλαγής του σε… αναμονή, προκειμένου να φέρει στον κόσμο τη Σάρα.

Μιλώντας στην «Daily Mail» εξηγεί πως «πάντα ήθελε να αποκτήσει παιδιά, αλλά, δεδομένου ότι αισθανόταν άντρας και θα άλλαζε το φύλο του, πίστευε πως δεν επρόκειτο να συμβεί».

«Τώρα έχω τα πάντα. Είμαι ο άνθρωπος; που θέλω να είμαι και γονέας». Μετά τη γέννα συνεχίζει τις διαδικασίες αλλαγής, με πρώτο προγραμματισμένο χειρουργείο της αφαίρεσης μαστών το 2018.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.