Πόσα ακόμη τατουάζ χωράνε στο σώμα σου Βασιλική;

Η Βασιλική Πάσχου είναι ένας ιδιαίτερος τύπος γυναίκας. Θεσσαλονικιά, hairstylist, vegeterian προς vegan (δεν τρώει τίποτα ζωντανό) και λάτρης των tattoo.

Είμαστε από αυτές τις facebookικές φίλες, που πατάμε ενίοτε κανένα like χαζεύουμε καμία φωτο αλλά δε θα γίνουμε ποτέ ενοχλητικές. Όλα αυτά βέβαια μέχρι χθες.

Καθότι -με αφορμή μια φωτογραφία- έγινα στενός κορσές στη Βασιλική. 

Μηνύματα, τηλέφωνα, ξανά μηνύματα…η Βασιλική, είναι ένα από τα πιο ευγενικά πλάσματα στον διαδικτυακό μου κόσμο κι ένα κορίτσι με ταμπεραμέντο (όπως αρμόζει σε μια βορειοελαδίτισσα), που ωστόσο εκπέμπει μία ζωηρή παιδικότητα, όπως και τα αγαπημένα της tattoo.

«Το πρώτο μου tattoo το έκανα στα 18. Ηταν ένα αστεράκι. Μετά ήρθαν και τα υπόλοιπά. Εχω την Ariel, το logo της Barbie, τη Hello kitty, το σήμα των Thundercats».

Εχω κάποια που είναι συμβολικά και άλλα που είναι απλά σχέδια μου γράφει στο chat. «Το αγαπημένο μου ωστόσο είναι ο σκύλος μου».

 

Tην ρωτάω αν πονάει όταν «χτυπάει» Tattoo. Μου απαντά ότι όσο μεγαλώνει πονάει και περισσότερο, ενώ οι πιο οδυνηρές της εμπειρίες είναι στα γόνατα, στο κουτουπιέ και στους αγκώνες (μακριά λοιπόν).

Είναι εθιστικά τα τατουάζ; Αν κάνεις την αρχή θα θες πάντα κι άλλο ένα; ρωτάω τη Βασιλική που έχει χώρο για ένα ακόμα.. «Δεν νομίζω ότι είναι εθιστικά. Απλά μου αρέσουν. Αλλωστε κάποια στιγμή, γίνονται ένα με την εικόνα μου. Οπως πχ οι φακίδες μου».

Ενας ηλικιωμένος κύριος μου είχε πει: Αυτά με σαπούνι φεύγουν;

Τι πρέπει να προσέξουμε την πρώτη φορά; «Οποιος θέλει να κάνει το πρώτο του tattoo, θα πρέπει να επιλέξει προσεκτικά το studio (πρέπει να πληροί όλες τις προδιαγραφές και τους κανόνες υγιεινής) και φυσικά έναν πολύ καλό tattoo artist για να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα».

ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΚΟΛΟΒΟΥ

Πηγή! bovary.gr

Η Βασιλική εκτός από hair stylist, κάνει φωτογραφίσεις και παίζει σε βίντεο όπως αυτό:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.