Εθνικό Συμβούλιο για ανασκόπηση και επόμενα βήματα

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου για ανασκόπηση της κατάστασης μετά το Κραν Μοντάνα και λήψη αποφάσεων για τα επόμενα βήματα. Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας, οι πολιτικοί αρχηγοί δεν προέβησαν σε δηλώσεις. 

Στη σημερινή συνεδρίαση έγινε ανασκόπηση της κατάστασης και ανταλλαγή απόψεων για τα επόμενα βήματα, με τα πολιτικά κόμματα να καταθέτουν τις απόψεις τους.

Στη συνεδρίαση σήμερα παρευρέθηκε για πρώτη φορά εδώ και καιρό και το ΕΛΑΜ με τον Πρόεδρό του Χρίστο Χρίστου. Το ΕΛΑΜ απήχε από τις συνεδριάσεις αντιδρώντας στους χειρισμούς του Προέδρου Αναστασιάδη στο Κυπριακό.

Αύριο συνεχίζεται η συνεδρίαση με συμμετοχή του Έλληνα ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά, ο οποίος αναμένεται το βράδυ στην Κύπρο.

Στη συνεδρία συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, ο πρώην Πρόεδρος Γιώργος Βασιλείου, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, ο  Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας, ο Αντιπρόεδρος του  Κινήματος Αλληλεγγύη Πόλυς Παλλήκαρος, ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος και ο Υφυπουργός Παρά τω Προέδρω Βασίλης Πάλμας.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έχει επίσης προβεί σε δημοσιογραφική διάσκεψη προς ενημέρωση των πολιτών, την περασμένη βδομάδα.

ΚΥΠΕ

One thought on “Εθνικό Συμβούλιο για ανασκόπηση και επόμενα βήματα

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.