Η Βασίλισσα Ράνια Ιορδανίας κάνει διακοπές στην Κύπρο

Η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου στην Πάφο για διακοπές, σύμφωνα με αποκαλυπτικές πληροφορίες του «Φ».

Η σύζυγος του Βασιλιά Αμπντάλα Β’ με τη συνοδεία της έφθασε λίγο πριν τις 4.00μμ του Σαββάτου με το βασιλικό τζετ στο αεροδρόμιο Πάφου από το Αμμάν και αναχώρησε προς άγνωστο προορισμό υπό δρακόντεια μέτρα ασφάλειας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι με το αεροσκάφος είχαν φθάσει την Παρασκευή στο αεροδρόμιο Πάφου και άλλα μέλη του βασιλικού οίκου της Ιορδανίας, δεν είναι όμως γνωστό κατά πόσο σε αυτά περιλαμβανόταν και ο ίδιος ο Ιορδανός μονάρχης.

Τη Ράνια της Ιορδανίας, μια από τις πλέον δημοφιλείς γαλαζοαίματες, ανέμενε στο αεροδρόμιο Πάφου ένας μικρός στόλος οχημάτων μαζί με δυνάμεις ασφαλείας της Κυπριακής Δημοκρατίας, στελέχη της διπλωματικής αποστολής της Ιορδανίας στην Κύπρο και προσωπικό που φρόντισε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα για την επιβίβαση της αποστολής στα οχήματα και την άμεση φόρτωση των αποσκευών σε αυτά.

Ελάχιστα λεπτά μετά την προσγείωση του λίαρ τζετ, η αποστολή με τη Βασίλισσα της Ιορδανίας αναχώρησε από το αεροδρόμιο για το πολυτελές θέρετρο στο οποίο θα απολαύσει την ολιγοήμερη παραμονή της στο νησί μας.

Ντόρα Χριστοδούλου  “Φ”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.