Στο κρησφύγετο του Διγενή στην Λεμεσό, απέτισαν φόρο τιμής οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής

ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ

Το οδοιπορικό των τριών Ευρωβουλευτών της ακροδεξιάς ‘Χρυσή Αυγή’, Λάμπρου Φουντούλη, Γεώργιου Επιτήδειου και Ελευθέριου Συναδινού, υπό την συνοδεία αντιπροσωπείας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), συνεχίστηκε με επίσκεψη στο κρησφύγετο του αείμνηστου Γεώργιου Γρίβα Διγενή, που βρίσκεται στην Λεμεσό, όπου έγιναν αποδέχτες θερμότατης υποδοχής από την κ. Έλλη Χριστοδουλίδη.

Οι Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, έκαναν προσκύνημα στο τάφο του Γεώργιου Γρίβα Διγενή, ενώ ακολούθως υπό την συνοδεία πάντα της κ. Έλλης, κατέθεσαν στεφάνι στο ανδριάντα του λεβεντόγερου, τιμώντας έτσι με τον δέοντα τρόπο, τον ενσαρκωτή και αδιαμφισβήτητο οραματιστή της ΕΝΩΣΗΣ, τον καθοδηγητή του υπέροχου αγώνα της ΕΟΚΑ για την εθνική αποκατάσταση των αγώνων ολάκερου του κυπριακού Ελληνισμού.


Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο απευθύνει αγωνιστικό κάλεσμα σε κάθε Έλληνα που ακόμη αντιστέκεται, κάθε Έλληνα που δεν συμβιβάζεται σε μια «λύση» Ομοσπονδίας, κάθε Έλληνα που ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ να παρευρεθεί στην Αντικατοχική εκδήλωση που διοργανώνει την Πέμπτη 20 Ιουλίου, ώρα 19:30, στο Οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας, στην Λευκωσία.

Πέμπτη 20 Ιουλίου, Ώρα 19:30

Οδόφραγμα Λήδρα Πάλας, Λευκωσία


Ακολούθως περιηγήθηκαν από την κ. Έλλη στο σπίτι που χρησιμοποίησε ο Διγενής, σαν κρησφύγετο, και μέσα από τα βιώματα της άφησε τους Έλληνες Εθνικιστές να κάνουν ένα υπέροχο ταξίδι πίσω στον χρόνο και να ζήσουν λεπτό προς λεπτό την δράση του Γρίβα.

Στη συνέχεια οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, κατευθύνθηκαν στον γνωστό νεροχύτη, που από κάτω υπάρχει το υπόγειο κρησφύγετο του Γρίβα, και αφού σύρθηκαν εντός του στομίου, κατέβηκαν στον στενό χώρο του κρησφύγετου όπου ρίγος συγκίνησης διαπέρασε τους Ευρωβουλευτές.

Η γλαφυρότητα της περιγραφής της κ. Έλλης, που μέχρι σήμερα παραμένει ακούραστος προστάτης του αξεπέραστου λεβεντόγερου, έκανε όλους τους παρευρισκομένους να γονατίσουν μπρος στο μεγαλείο του Γρίβα.

Όλοι μαζί αποχαιρέτησαν τον χώρο του κρησφύγετου με τον όρκο για ανηλεή αγώνα μέχρι τέλους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βράδυ, ο ευρωβουλευτής Ελευθέριος Συναδινός είτε προσκαλεσμένος στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Εφέδρων Καταδρομέων (ΠΣΕΚ), οι οποίοι μαζί με μέλη του συνδέσμου, ακούραστους Λοκατζήδες τον αγκάλιασαν και τον καλωσόρισαν ‘σπίτι του’. (φωτογραφία).

One thought on “Στο κρησφύγετο του Διγενή στην Λεμεσό, απέτισαν φόρο τιμής οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.