Βίντεο: Το ντοκουμέντο που «καρφώνει» τον Κύπριο για τη δολοφονία της συζύγου του

ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ-ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΦΟΝΟ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ-ΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ…

 

Christopher Panayiotou sits in the dock at Port Elizabeth High Court

Συνεχίζεται ενώπιον του Δικαστηρίου του Port Elizabeth στην Νότιο Αφρική η δίκη του Κύπριου Κρίστοφερ Παναγιώτου που κατηγορείται για τη δολοφονία της συζύγου του Jade Παναγιώτου για να οικειοποιηθεί την τεράστια περιουσία της.

Jayde Panayiotou went missing on Tuesday after she was allegedly abducted by two men from her home Stellen Glen in Kabega Park Kabega Park.

Ένα βίντεο του Κρίστοφερ Παναγιώτου  με τον φρουρό ασφαλείας του «άναψε φωτιές» αφού τους δείχνει να μιλούν για τις λεπτομέρειες της δολοφονίας της νεαρής δασκάλας.

Συγκεκριμένα στο βίντεο που ακολουθεί, παρουσιάζει τον 30χρονο Παναγιώτου να συνομιλεί με το πρόσωπο που προσέλαβε για τη δολοφονία της συζύγου του και το οποίο θα καταθέσει ενώπιον του ως μάρτυρας κατηγορίας. Ο Κύπριος έδινε οδηγίες ούτως ώστε η δολοφονία της συζύγου του να γίνει με τρόπο που να φαίνεται ότι επρόκειτο για θύμα ληστείας.

Στο βίντεο υπάρχουν 5 φράσεις από τον Κύπριο επιχειρηματία που «κλειδώνουν» την καταδίκη του, παρά τον ισχυρισμό του δικηγόρου του ότι ο άνθρωπος που φέρεται να προσέλαβε ο Κρίστοφερ Παναγιώτου για τη δολοφονία χτυπήθηκε από αστυνομικούς και αναγκάστηκε να μπλέξει το πρώην αφεντικό του.

Οι 5 φράσεις που θα ακούγονται στο βίντεο και «καίνε» τον Κύπριο

 • «Όμως εγώ σας είχα πει άλλα. Τώρα έγινε απαγωγή και δολοφονία, αντί να γίνει μια απλή ληστεία έξω από το σπίτι.
 • «Θα τους πως ότι ήρθες να με δεις, επειδή ήθελες να σου δανείσω χρήματα επειδή θα σε ρωτήσουν για τα στεροειδή. Πρέπει να τους το πω αν με ανακρίνουν. Αν τους πως ψέματα θα με πάνε μέσα».
 • «Θα είμαστε εντάξει όσο δεν ξέρουν για εσένα Thando. Σας βοήθησα μόνο για το γυμναστήριο. Δεν έκανα τίποτα μαζί σου».
 • «Θα «φτιάξω» την οικογένεια σου. Θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλό προφίλ και να φύγεις για λίγους μήνες μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα. Είναι περίπου πέντε χιλιάδες ραντ εδώ (του δίνει χρήματα), είμαι στα όρια μου και αυτό το πράγμα μου κόστισε πολλά χρήματα».
 • «Σας είχα πει να το κάνετε έξω από το σπίτι και να πάρετε τις τσάντες και τα δαχτυλίδια. Δεν πήραν τίποτα, ούτε το ρολόι, ούτε τίποτα άλλο. Έτσι τώρα φαίνεται απλά ένα χτύπημα».
 • Για την υπόθεση μέχρι στιγμής κατηγορούνται τέσσερα πρόσωπα αφού το πέμπτο πρόσωπο που εμπλέκεται στο στυγερό έγκλημα, ο άνθρωπος στον οποίο ο Παναγιώτου ανέθεσε τη δολοφονία της συζύγου του, θα καταθέσει ενώπιον του δικαστηρίου ως μάρτυρας κατηγορίας.
 • Οι άλλοι τρεις σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία ήταν τα πρόσωπα που απήγαγαν την άτυχη 29χρονη δασκάλα έξω από την οικία της και στη συνέχεια τη μετέφεραν έξω από υποκατάστημα τράπεζας. Αφού χρησιμοποίησαν την κάρτα της στην αυτόματη ταμειακή μηχανή, την πυροβόλησαν με πιστόλι, και η σορός της βρέθηκε ύστερα από γιγαντιαία επιχείρηση.

Την έστησαν στον Κύπριο επιχειρηματία και τον «τσάκωσαν» οι αρχές…

 • Υπενθυμίζεται ότι αρχικά οι αρχές διερευνούσαν υπόθεση ληστείας κατά την οποία έπεσε θύμα η 28χρονη, μέχρι που ο άνθρωπος του Παναγιώτου ομολόγησε το έγκλημα και «έδειξε» ως ηθικό αυτουργό τον Κύπριο επιχειρηματία.
 • Ο συγκεκριμένος ομολόγησε ότι πλήρωσε τους τρεις Αφρικανούς ογδόντα χιλιάδες ραντ (περίπου 5 χιλιάδες ευρώ), για να απαγάγουν και να δολοφονήσουν τη νεαρή.
 • Μετά την κατάθεση του φρουρού ασφαλείας του Κύπριου επιχειρηματία, η αστυνομία του την έστησε με τη βοήθεια του υπόπτου.
 • Συγκεκριμένα, ο ύποπτος επικοινώνησε με τον Παναγιώτου, και του ζήτησε άλλες πέντε χιλιάδες ραντ, προκειμένου να κρατήσει το στόμα του κλειστό και να μην το «δώσει» στην αστυνομία.
 • Ως εκ τούτου, όρισαν συνάντηση για την παράδοση των χρημάτων, και η αστυνομία που καραδοκούσε του πέρασε χειροπέδες.

Second suspect arrested for PE teacher’s murder

https://youtu.be/VTGP9NFoB_0

>>> Ηχογράφηση-βίντεο «καταδικάζει σε ισόβια» Κύπριο επιχειρηματία στη Ν. Αφρική

One thought on “Βίντεο: Το ντοκουμέντο που «καρφώνει» τον Κύπριο για τη δολοφονία της συζύγου του

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.