«Ειρήσθω»: Δημαγωγίες, ήτοι εξαπάτηση, Αναστασιάδη

ΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΥΝΕΙΣ…

Γράφει ο ΛΑΖΑΡΟΣ Α. ΜΑΥΡΟΣ

ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ (και δημαγωγοί) στην εποχή μας, πάει να πει, εξαπάτηση του λαού. Μεθοδευμένη επιχείρηση. Με τη συνδρομή «επιστημονικά» καταρτισμένων και αδρώς αμειβομένων με χιλιάδες ευρώ «επικοινωνιολόγων». Συγκροτούντων κι επιτήδειες χρυσοπληρωμένες εταιρίες. Οι οποίες… εκπονούν όλα όσα αναλαμβάνουν να εκφωνούν συστηματικώς και κάθε μέρα, από πρωίας έως νυκτός, στα ΜΜΕ, οι καθημερινώς εντεταλμένοι της εξαπάτησης κυβερνώντες. Μ’ επικεφαλής τον ΠτΔ κ. Νίκο Αναστασιάδη. Τους κυβερνητικούς άλφα και βήτα εκπροσώπους του. Τα κομματικά τσιράκια τους. Και τους προθυμότατους υποτελείς, γνωστές «τηλεοπτικές περσόνες», «δημοσιογράφους» τους.

ΑΠΟ  ΤΟ Δείπνο της 1ης Δεκεμβρίου 2016, με τον Ακιντζί του Ψευδοκράτους και τον Έιντε των ΗΕ, ο Αναστασιάδης, εγκαταλείποντας αίφνης την πολιτική όλων των προκατόχων του ΠτΔ, Μακαρίου, Κυπριανού, Βασιλείου, Κληρίδη, Τάσσου, Χριστόφια και όλων των προηγούμενων κομματικών ηγεσιών, με την φανατισμένα αδημονούσα υποκίνηση των Άντρου-ΑΚΕΛ και Αβέρωφ-ΔηΣυ (κατ’ ιδίαν συνομιλητών του Ακιντζί στα σκλαβωμένα από τον Αττίλα ελληνικά εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας και πρωτεργατών της Ψήφισης του Νόμου Ακιντζί από τους Τριάκοντα ΔηΣυ-ΑΚΕΛ της Βουλής 7ης Απρ. 2017), υποχώρησε στην παλαιόθεν επίμονη αξίωση των Τούρκων Κατακτητών (της Άγκυρας και του Ψευδοκράτους της) για συγκρότηση Πενταμερούς Διάσκεψης:

  • Αναγνώρισης ως εισέτι ισχύουσας «Εγγυήτριας» της Τουρκίας Κατακτητή.
  • Και ως ισχυουσών ακόμη των βρικολακιασμένων «Συνθηκών Εγγυήσεως».
  • Τις οποίες είχε αποκηρύξει ως παράνομες από το 1965 η διασωθείσα από την Τουρκανταρσία του 1963-64 Κυπριακή Δημοκρατία.

ΣΤΗΝ  ΚΑΤΑΛΗΞΗ των δύο Πενταμερών, 12ης Ιανουαρίου 2017 και 28ης Ιουνίου έως 7ης Ιουλίου 2017 στο Κρανς Μοντάνα, ο Αναστασιάδης, περιφρονώντας τη βούληση της πλειοψηφίας του κυπριακού λαού, περιφρονώντας και τη βούληση της πλειοψηφίας όσων απέμειναν ψηφοφόροι του ΔηΣυ και του ΑΚΕΛ, αποδέχθηκε (ως ρίψασπις, προσφέρων γην ντε και ύδωρ στους βαρβάρους κατά την Ηροδότου Ιστορίη) και την Τουρκική Εκ Περιτροπής Προεδρία. Την οποία ανέκαθεν απαιτούσαν οι Κατακτητές: Από Ραούφ Ντενκτάς έως Μουσταφά Ακιντζί. Τώρα την έχουν ενθυλακώσει. Την έχουν τσεπώσει. Την έχουν προσθέσει στα «κεκτημένα» τους οι Κατακτητές. Για όλες τις επόμενες «φάσεις», «στάδια» και συνέχειες των «διακοινοτικών» συνομιλιών…

ΚΑΙ ΔΕΝ προέκυψε στο Κρανς Μοντάνα η «λύση» για τη  παράδοση της κρατικής υπόστασης της Κύπρου στην Ισότιμη Τουρκική Συγκυριαρχία (στη βάση των Κοινών Ανακοινωθέντων Χριστόφια- Ταλάτ 23ης Μαΐου 2008 και Αναστασιάδη-Έρογλου της 11ης Φεβρ. 2014), επειδή στην πραγματικότητα (διαχρονικά) η Άγκυρα, η Τουρκία Κατακτητής, το τουρκικό κράτος – με τις εκάστοτε όποιες κι αν είναι κυβερνήσεις του:

– ΔΕΝ εμπιστεύεται καθόλου τους όποιους νυν ή μέλλοντες… Τουρκοκύπριους υποτακτικούς κι εντεταλμένους του.

– Παρά μόνο απαιτεί να έχει το ίδιο, αυτοπροσώπως ως Άγκυρα, και να του αναγνωρίζεται εσαεί ο επικυριαρχικός του ρόλος στο οιονδήποτε μέλλον της Κύπρου.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ εν ολίγοις, η έως σήμερα κατάληξη της «πολιτικής» (κατάντιας) Αναστασιάδη – Άντρου – Αβέρωφ. Αλλά επειδή επίκεινται οι προεδρικές εκλογές του προσεχούς Φεβρουαρίου 2018, για τη συνέχιση λαφυραγώγησης της εξουσίας και συντρέχουν οι ανάγκες της επιχείρησης εξαπάτησης (των όσων προσφέρονται ακόμη για εξαπάτηση) ψηφοφόρων και οι μεθοδεύσεις της «επικοινωνιακά» μεθοδευμένης «επιστημονικά» δημαγωγίας, με προσφερόμενες αφειδώς προς τούτο καθημερινές και καθεβραδυνές «περσόνες» των ΜΜΕ, γι’ αυτό και… εξερράγη τώρα η περιβόητη στα ΜΜΕ «έκρηξη Αναστασιάδη εναντίον Έιντε»… Και οι επόμενοι μήνες, δυστυχώς – δυστυχέστατα, θα επαληθεύσουν και πάλι και αυτές τις … αθλιότητες που γράφει το «Ειρήσθω»….

ΛΑΖΑΡΟΣ Α. ΜΑΥΡΟΣ

>>> Ούτε τον Έιντε πιστεύω, ούτε τον Αναστασιάδη εμπιστεύομαι – ΣΙΚΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

One thought on “«Ειρήσθω»: Δημαγωγίες, ήτοι εξαπάτηση, Αναστασιάδη

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.