Προεδρικές: N.Παπαδόπουλο στηρίζει το Μήνυμα Ελπίδας

Την υποψηφιότητα του Νικόλα Παπαδόπουλου για την Προεδρία  της Δημοκρατίας στις προεδρικές εκλογές του 2018 στηρίζει το Κίνημα Πολιτών – Μήνυμα Ελπίδας, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής του Κινήματος Στέλιος Πλατής ο οποίος στο πλαίσιο αυτό αναλαμβάνει καθήκοντα επικεφαλής και συντονιστή του τομέα Οικονομίας του εκλογικού επιτελείου του Νικόλα Παπαδόπουλου.

Αντιπροσωπεία του Κινήματος συναντήθηκε σήμερα με τον υποψήφιο Πρόεδρο Νικόλα Παπαδόπουλο στο εκλογικό επιτελείο του.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο Νικόλας Παπαδόπουλος ευχαρίστησε το Κίνημα Πολιτών – Μήνυμα Ελπίδας για τη στήριξη που δίνει στη μεγάλη προσπάθεια για την αλλαγή. «Θέλω να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου με τη σημερινή τους απόφαση να συνεργαστούμε στις επόμενες προεδρικές εκλογές» είπε ο κ. Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι η προσπάθεια για την αλλαγή ενισχύεται καθημερινά από πολίτες από όλους τους πολιτικούς χώρους και από κοινωνικούς φορείς και πολιτικά κινήματα όπως το Μήνυμα Ελπίδας το οποίο τα προηγούμενα χρόνια έχει παράξει πολιτική και έχει παρουσιάσει καινοτόμες προτάσεις.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος εξέφρασε παράλληλα ευαρέσκεια για το γεγονός, όπως είπε, πως σε αυτή την προσπάθεια θα έχει τη βοήθεια και τη συμβολή του Στέλιου Πλατή που από σήμερα αναλαμβάνει επικεφαλής και συντονιστής του τομέα Οικονομίας του εκλογικού του επιτελείου.

«Όπως φυσικά θα έχουμε τη βοήθεια και τη στήριξη όλων των φίλων και των στελεχών του Κινήματος Πολιτών Μήνυμα Ελπίδας σε όλους τους τομείς της εσωτερικής διακυβέρνησης» πρόσθεσε.

Ανέφερε ακόμη ότι ο Μάριος Ευρυβιάδης, ιδρυτικό μέλος του Κινήματος Πολιτών – Μήνυμα Ελπίδας, αναλαμβάνει καθήκοντα συμβούλου για το Κυπριακό.

«Όλοι μαζί προχωρούμε με ένα μήνυμα ελπίδας για να φέρουμε την αλλαγή στις ερχόμενες προεδρικές εκλογές» είπε καταλήγοντας.

>>> Εκφραστής και υποστηριχτής των τουρκικών θέσεων ο Άιντα, υπογραμμίζει το ΔΗΚΟ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.