Ελεάννα Λιβαδείτη: Η πρώην Μις Κολοράντο παντρεύεται στο Άργος

Κόρη μεταναστών, η καταγωγή του πατέρα της Ελεάννας είναι από την Αργολίδα, ενώ της μητέρας της από την Αστυπάλαια, ζει μόνιμα στο Ντένβερ και γλεντάει τον έρωτά της στην Ελλάδα.

Ελεάννα Λιβαδείτη! Tο κορίτσι που κατάφερε να στεφθεί Μις Κολοράντο τον Οκτώβριο του 2013 και να φτάσει μια «ανάσα» πριν κατακτήσει τον τίτλο της Miss Universe το 2014 ενώνεται με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Άργος.

Η πανέμορφη καλλονή έκανε σπουδές στο Ποινικό Δίκαιο και αν και εργάστηκε σε επιχειρήσεις, αποφάσισε να ασχοληθεί με το χώρο του μόντελινγκ.

Η Ελεάννα Λιβαδείτη την Κυριακή 30 Ιουλίου, στις 19:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου στο Άργος θα παντρευτεί τον σύντροφό της, Τάκη Ανδριανάκο -που έχει καταγωγή από την Τρίπολη. Το γλέντι του γάμου θα γίνει παραδοσιακά σε ξενοδοχείο του Ναυπλίου.

Το ζευγάρι βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην Ελλάδα, καθώς επέλεξε ο γάμος να γίνει στην εκκλησία όπου παντρεύτηκαν οι γονείς της Ελεάννας. 

Η ίδια, μοιράζεται στα social media, προσωπικές της στιγμές! Πρόσφατα επισκέφθηκε την Ακρόπολη, λίγο πριν μεταβεί στο Άργος για να ολοκληρώσει τις προετοιμασίες του γάμου.

Πηγή: Peoplegreece.com 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.