ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ! «Χρυσός» χωρισμός για Ελληνα εφοπλιστή και τη φιλενάδα…

Η πρώην τού ζητά $240 εκατ. και μοιρασιά της περιουσίας…

Άντζελα Ισμαήλου και Γιώργος Οικονόμου.

Σφοδρή επίθεση έχει εξαπολύσει η σκηνοθέτιδα Άντζελα Ισμαήλου στον Γιώργο Οικονόμου, με την πρώην σύντροφο του εφοπλιστή να τον κατηγορεί για απάτη και να διεκδικεί αποζημίωση 240 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, η Άντζελα Ισμαήλου, η οποία ζει μόνιμα στο Μανχάταν, ισχυρίζεται πως ο πρώην σύντροφός της, με τον οποίο διατηρούσε δεσμό επί 23 χρόνια, χωρίς όμως ποτέ να παντρευτούν, καθώς ο Γιώργος Οικονόμου είχε στο ενεργητικό του ήδη δύο γάμους, χρησιμοποιήθηκε ως «όργανο» για να εκπληρώσει εκείνος τις επαγγελματικές του φιλοδοξίες.

Συγκεκριμένα, η New York Post αναφέρει σε άρθρο της πως ο Έλληνας εφοπλιστής είχε υποσχεθεί στην τότε σύντροφό του πως θα της έδινε το 50% των κερδών (σε ακίνητη περιουσία) που είχε από διάφορες συμφωνίες το 2012.

Ωστόσο, τότε ο Οικονόμου αθέτησε την υπόσχεσή του και η Ισμαήλου κατέθεσε εναντίον του αγωγή σε δικαστήριο του Μανχάταν με την οποία απαιτεί $240 εκατ. δολάρια.

Στην αγωγή της, η Αντζελα Ισμαήλου ισχυρίζεται ότι ο εφοπλιστής υπέγραψε το 2012 συμφωνητικό, σύμφωνα με το οποίο τής υποσχέθηκε το 50% της προσωπικής του περιουσίας.

Ωστόσο, η ίδια τότε είχε υπογράψει ένα συμφωνητικό αποποίησης των περιουσιακών στοιχείων, όταν ο εφοπλιστής τής έδωσε 200.000 δολάρια για να σώσει το διαμέρισμά της στον αριθμό 525 της Park Avenue, στο οποίο ζούσαν μαζί από το 1995 έως το 2015.

Η κίνηση της κυρίας Ισμαήλου σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στους κοσμικούς κύκλους, με την ίδια να αναφέρει πως το υπέγραψε υπό πίεση.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.