ΜΑΜΑ ΜΙΑ! Τόσα πολλά… πιασίματα

Η αλλαγή είναι εδώ: Το Sports Illustrated παρουσίασε την πρώτη του συλλογή μαγιό για γυναίκες όλων των μεγεθών

Editor MJ Day and a model walk the runway during SWIMMIAMI Sports Illustrated Swimsuit 2018 Collection at WET Deck at W South Beach on July 22, 2017 in Miami Beach, Florida. 

Τον περασμένο Φεβρουάριο, το Sports Illustrated παρουσίασε το νέο του πρόσωπο, αυτό μιας εταιρείας που ακούει την εποχή που αλλάζει και φροντίζει να εξελιχθεί μαζί της, βάζοντας στο εξώφυλλο του καθιερωμένου ετήσιου Swimsuit Issue του, την Ashley Graham. Ήταν η πρώτη φορά που το περιοδικό επέλεξε να δώσει το βήμα σε ένα plus-size μοντέλο.

Τώρα, το Sports Illustrated αποδεικνύει πως μπορεί να κάνει το ίδιο και στην πασαρέλα, παρουσιάζοντας μια νέα σειρά μαγιό για γυναίκες που δεν περιορίζονται σε ένα νούμερο.

Το περιοδικό αποκάλυψε την πρώτη του συλλογή γυναικείων μαγιό στο Miami Swim Week, κερδίζοντας τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα του κόσμου για τα σχέδιά του, τα οποία φορέθηκαν από γυναίκες όλων των μεγεθών.

Model Sarina Nowak walks the runway during Sports Illustrated Swimsuit 2018 Collection at WET Deck at W South Beach on July 22, 2017 in Miami Beach, Florida.

«(Το κοινό) τρελάθηκε όταν τα καμπυλωτά κορίτσια βγήκαν στη πασαρέλα», λέει η συνεργάτης του Sports Illustrated, MJ Day στη New York Post. «Νομίζω ότι σοκαρίστηκαν επειδή δεν βλέπεις συχνά κάτι τέτοιο στην εβδομάδα μόδας… ειδικά στην εβδομάδα μόδας για μαγιό. Κάποιοι άνθρωποι συγκινήθηκαν μέχρι δακρύων επειδή είδαν άτομα να τους αντιπροσωπεύουν στη πασαρέλα, κάτι που δεν περίμεναν να δουν ποτέ».

Η σειρά, παραγωγής RAJ Swim, θα είναι διαθέσιμη στις αρχές του 2018 και θα κυκλοφορήσει παράλληλα με το νέο Swimsuit Issue του Sports Illustrated.

Σύμφωνα με την Post, οι τιμές των μαγιό θα κυμαίνονται από $40 έως $160 και θα φτάνουν μέχρι το αμερικανικό νούμερο 20 (το ευρωπαϊκό 48).

HuffPost Greece

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.