Αυτή είναι η παραλία «απαρτχάιντ» του ψευδοκράτους στο Βαρώσι

ΣΧΕΔΙΟ Β΄: Όλα έτοιμα είναι στα κατεχόμενα για να υποδεχτεί του «υπηκόους» του ψευδοκράτους στην περιφραγμένη πόλη της Αμμοχώστου.

Βάσει του πρωτοκόλλου συνεργασίας που υπέγραψαν ο «δήμος» Αμμοχώστου και η «διοίκηση» των «δυνάμεων ασφαλείας», η παραλία θα ανοίξει για το κοινό αρχές Αυγούστου και θα λειτουργεί ως «δημόσια» ενώ δικαίωμα να εισέρχονται σε αυτήν με την επίδειξη της ταυτότητας τους θα έχουν μόνο «υπήκοοι» του ψευδοκράτους και Τούρκοι πολίτες.

Το σημείο που θα ανοίξει η παραλία βρίσκεται στα όρια της ενορίας του Αγίου Μέμνωνα μεταξύ της πόλης της Αμμοχώστου και της Δερύνειας.

Σημειώνεται πως είναι η πρώτη φορά που θα ανοίξει μέρος της περιφραγμένης περιοχής μετά το 1974 για πολίτες εκτός από στρατιωτικούς, σημειώνουν κάποιες τ/κ εφημερίδες, ωστόσο ο Ισμαήλ Αρτέρ, ο «δήμαρχος της πόλης» είπε ότι είχε ξανανοίξει πριν κάποια χρόνια αλλά έκλεισε για διάφορους λόγους και πάλι μετά από λίγο.

Ο κ. Αρτέρ ανέφερε πως η παραλία έχει μήκος 240 μέτρα θα έχει 240 κρεβατάκια και ένα μπουφέ για φαγητό. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο που υπέγραψε ο «δήμος» με τις κατοχικές δυνάμεις, το οποίο θα ανανεώνεται αυτόματα κάθε χρόνο, η εν λόγω παραλία θα λειτουργεί από τον «δήμο» μεταξύ 15 Μαΐου και 29 Οκτωβρίου, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.

ΚΥΠΕ

One thought on “Αυτή είναι η παραλία «απαρτχάιντ» του ψευδοκράτους στο Βαρώσι

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.