Ο επικεφαλής επικοινωνίας του Τραμπ, Σκαραμούτσι ακολουθεί έναν gay πορνοστάρ στο Twitter

Η σύζυγος του Σκαραμούτσι ζητά διαζύγιο…

Ο Σκαραμούτσι ακολουθεί έναν γκέι πορνοστάρ στο Twitter!

Δεν πρόλαβε να κλείσει μια εβδομάδα στη νέα του θέση ο επικεφαλής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου κι έχει ήδη γίνει γνωστός ανά την υφήλιο.

Μετά τα υβριστικά του σχόλια για στενούς συνεργάτες του Ντόναλντ Τραμπ, όπως ο πρώην, πλέον, προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Ρέινς Πρίμπους και ο σύμβουλος στρατηγικής του Αμερικανού προέδρου, Στιβ Μπάνον, ο Άντονι Σκαραμούτσι έγινε και πάλι πρωτοσέλιδο , αυτή τη φορά μετά την αποκάλυψη ότι είναι follower στο Twitter ενός gay πορνοστάρ.

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα “The Pacific Tribune” ο πορνοστάρ Μπλέικ Μίτσελ [φωτο] ξαφνιάστηκε όταν διαπίστωσε ότι μεταξύ των followers του στο Twitter συγκαταλέγεται και ο επικεφαλής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου. “Wait… what?” («Μια στιγμή… Πώς;») έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter.

Το ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι ότι ο Σκαραμούτσι εργάζεται για λογαριασμό ενός προέδρου, που προκάλεσε προ ημερών την έντονη αντίδραση της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ όταν ανακοίνωσε ότι οι διεμφυλικοί δεν θα μπορούν πλέον να υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας.

Γιατί, όμως, ακολουθεί ο Σκαραμούτσι έναν gay πορνοστάρ στο Twitter;

Ίσως να πρόκειται για σύμπτωση, αφού ο έμπιστος του Τραμπ ακολουθεί σχεδόν 168.000 λογαριασμούς στο Τwitter -αν και μια ματιά στο λογαριασμό του Μίτσελ δεν αφήνει καμία αμφιβολία για τις δραστηριότητές του.

Από την άλλη πολλοί στο Διαδίκτυο θεωρούν ότι ο πρώην χρηματιστής ακολουθεί τον Μίτσελ επειδή είναι φανατικός οπαδός του Superman – κι οι θαυμαστές του Μίτσελ τον συγκρίνουν συχνά με τον διάσημο «υπερήρωα»-.

Η σύζυγος του Σκαραμούτσι ζητά διαζύγιο

Μέσα σ’ όλα αυτά ο Σκαραμούτσι φαίνεται πώς έχει να διαχειριστεί κι ένα διαζύγιο.

O Άντονι Σκαραμούτσι και η σύζυγός του Ντέιντρε Μπολ με τον πρόεδρο Τραμπ και την πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια.

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Page Six  η σύζυγός του, Ντέιντρε Μπολ, κατέθεσε αίτηση για διαζύγιο – μετά από τρία χρόνια γάμου κι ενώ έχουν αποκτήσει δύο παιδιά – επειδή δεν αντέχει τις «καθαρές πολιτικές φιλοδοξίες» του άνδρα της και ουδέποτε συμφώνησε με την επιλογή του να δουλέψει για τον Τραμπ, τον οποίο η ίδια αντιπαθεί.

Μια πηγή αναφέρει εξάλλου ότι η 38χρονη προτιμούσε τη ζωή στη Νέα Υόρκη και την κατοικία του ζευγαριού στο κοσμοπολίτικο Λονγκ Αϊλαντ και ότι δεν της αρέσει καθόλου «ο τρελόκοσμος της Ουάσιγκτον».

>>> Όταν ο Πρόεδρος Τραμπ ζήτησε από τον Πρίμπους να σκοτώσει μία μύγα που τον …ενοχλούσε!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.