ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΙΑ!

Για ποιο λόγο δεν τους θέλουν οι Κρήτες.

Είναι γνωστό  πως τα Μάλια έχουν γίνει ο τόπος διασκέδασης νεαρών που στο άνθος της ηλικίας τους και έχοντας ξεπεράσει μόλις την εφηβεία αποφασίζουν να κάνουν τα πάντα για να δοκιμάσουν -υποτίθεται- καινούρια πράγματα.

Σε αυτά περιλαμβάνεται η υπέρβαση των προσωπικών τους ορίων με ότι αυτό συνεπάγεται, από  ναρκωτικά κάθε λογής και κατανάλωση τους ολημερίς μέχρι αχαλίνωτο σεξ χωρίς προφυλάξεις με παντελώς άγνωστα άτομα.

Οι νεαροί καταναλώνουν αλκοόλ σε τεράστιες ποσότητες και κυκλοφορούν ημίγυμνοι ή ακόμα και γυμνοί στους δρόμους.

Όπως είναι φυσικό περιβάλλον το οποίο συνδυάζει όλα τα προαναφερθέντα στοιχεία δεν ενδείκνυται για… απλούς τουρίστες πόσο μάλλον για οικογένειες.

Αυτού του είδους ο τουρισμός βρήκε προσοδοφόρο έδαφος σε μέρη της Ελλάδας όπως τα Μάλια της Κρήτης, το Φαληράκι της Ρόδου, ο Λαγανάς της Ζακύνθου και ο Κάβος της Κέρκυρας.

Οι ξενοδόχοι της πρώτης περιοχής αποφάσισαν πλέον πως η κατάσταση δεν πάει άλλο. Σύμφωνα με την εφημερίδα Times , το 95% των ξενοδόχων της πόλης, δηλαδή 137 ξενοδοχεία, αποφάσισαν να σταματήσουν στο προσεχές μέλλον να φιλοξενούν Βρετανούς τουρίστες 18-30 ετών και θα επικεντρωθούν σε οικογενειακά πακέτα Ευρωπαίων τουριστών.

Ο αντιδήμαρχος τουρισμού του δήμου Χερσονήσου, Ευθυμίος Μουντράκης σε άρθρο του στο Cretalive τόνιζε ότι:

«Στα Μάλια γίνεται μία συντονισμένη και στοχευμένη προσπάθεια με τη συνεργασία όλων των τοπικών φορέων, προξενείων, πρεσβειών, της αστυνομίας, των τοπικών συλλόγων και επαγγελματικών φορέων, τοπικών επιχειρηματιών, τουριστικών πρακτόρων και όλης της τοπικής κοινωνίας, η οποία κουράστηκε από το μέχρι πρόσφατα, Βρετανικό κυρίως, μοντέλο τουρισμού της περιοχής!

Έχει ήδη γίνει μία αρκετά μεγάλη αλλαγή του προφίλ πελάτη, τα τελευταία 5-6 χρόνια, με νέες συνεργασίες ξενοδόχων της περιοχής και τουριστικών πρακτόρων από Ρωσία, Σκανδιναβία, Ολλανδία και άλλες χώρες, επιδιώκοντας ένα νέο “εμπλουτισμένο μείγμα” πελάτη. 

Ταυτόχρονα έχει ήδη μειωθεί σε παραπάνω από τον μισό ο αριθμός συμβολαίων, άρα και επισκεπτών, από τις συγκεκριμένες χώρες που δημιουργούν προβλήματα στη νυχτερινή, και όχι μόνο, ζωή των όμορφων και ιστορικών Μαλίων».

Daily Star

>>> Μουντιάλ του σεξ στην Κρήτη με ανταλλαγή συντρόφων…

 

One thought on “ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΙΑ!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.