Η αναξιοπιστία του Αναστασιάδη έχει ξεπεράσει κάθε όριο, λέει ο Ν. Παπαδόπουλος

“Δυσκολευόμαστε πραγματικά να παρακολουθήσουμε τον κ. Νίκο Αναστασιάδη, αφού η αναξιοπιστία του ξεπέρασε κάθε όριο. Οι πολίτες διερωτώνται: Τελικά εμπιστεύεται ή όχι τον κ. Άιντε;”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νίκολας Παπαδόπουλος. 

“Προ ολίγων ημερών ο κ. Αναστασιάδης, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον Αίντε, υπέδειξε ότι είναι «θλιβερός και ψεύδεται δημόσια προκειμένου να δικαιολογήσει την Τουρκία». Τότε που ο κ. Αναστασιάδης είχε δεσμευθεί –αλλά ως συνήθως, αθέτησε το λόγο του- ότι θα δώσει στη δημοσιότητα τα πρακτικά από τη Διάσκεψη στο Κράν Μοντανά”, προσθέτει ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

“Σήμερα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανέφερε στην ουσία ότι ο κ. Αναστασιάδης εξακολουθεί να εμπιστεύεται τον κ. Άιντε, αφού όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θεωρεί ότι ο Νορβηγός διπλωμάτης στην έκθεση που θα ετοιμάσει, θα αποτυπώσει την πραγματικότητα για το τί έγινε στο Κράν Μοντανά”, συμπληρώνει ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ.

“Είναι πραγματικά θλιβερό, αλλά και αρνητικό για την ελληνοκυπριακή πλευρά το γεγονός ότι ο κ. Αναστασιάδης ξεδιπλώνει καθημερινώς την αναξιοπιστία του και αναιρεί κατ’ εξακολούθηση τις δεσμεύσεις του”, καταλήγει ο επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος.

ΚΥΠΕ

>>> Νικόλας: €250 εκατ. ετησίως στους Τ/κ από τον Αναστασιάδη

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.