Τουρκία: Αστυνομικοί ξυλοφόρτωσαν τσελίστρια στο μετρό

Τούρκοι αστυνομικοί επιτέθηκαν και χτύπησαν μουσικό στην είσοδο του μετρό στη Χαλκηδόνα προκαλώντας μεγάλες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης όπου η ίδια η μουσικός ανέβασε τις εικόνες.

Η Γκιουλσάχ Ερόλ παρόλο που είπε στους αστυνομικούς ότι είναι μουσικός της έδεσαν τα πόδια και τα χέρια, την έβρισαν, της έσπασαν το τσέλο.

Όπως η ίδια έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram: «Χθες στις 2 Αυγούστου με χτύπησαν δύο αστυνομικοί. Στην είσοδο του μετρό της Χαλκηδόνας. Με έκλεισαν σ’ ένα δωμάτιο κηρύσσοντας το μουσικό μου όργανο βόμβα κι εμένα τρομοκράτη. Μου έβαλαν χειροπέδες και με γρονθοκόπησαν πολλές φορές και με κλότσησαν. Μου χτύπησαν το πρόσωπο με την τουρκική σημαία λέγοντας ‘εμείς είμαστε πολίτες αυτής της χώρας’. Εγώ μήπως; Τους έλεγα είμαι μουσικός, προσέχετε τα χέρια μου παρακαλώ κι αυτοί πιο πολύ χτυπούσαν. Άνθρωποι σαν εμένα πρέπει να φύγουν από αυτή τη χώρα, εγώ και άλλοι όπως εμένα τους θεωρούν προδότες. Με απείλησαν να με ρίξουν φυλακή, έβρισαν την οικογένειά μου με λόγια που δεν μπορεί κανείς να τα πει. Το αποτέλεσμα είναι ότι η ψυχή μου καίει. Πονάω παντού, στο σαγόνι, στο πρόσωπο, στα πόδια στα χέρια αλλά πιο πολύ πονάει η καρδιά μου. Χθες μπορούσα να πεθάνω…»

Πολίτες που περνούσαν από τη σκηνή για να ταξιδέψουν με το μετρό κατέγραψαν με τα κινητά τους τις εικόνες.

ΚΥΠΕ

>>> Οι «Unite Cyprus Now» του FO επιτέθηκαν στους δημοσιογράφους στο Λήδρα Πάλας!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.