Αλληλεγγύη: Η ΚΔ δεν ζητά δίκη των δολοφόνων Ισαακ-Σολωμού

«Με βαθύτατο συγκλονισμό τιμήσαμε στο χθεσινό Μνημόσυνο, 21 χρόνια μετά τον μαρτυρικό θάνατο τους, τους Ηρωομάρτυρες Τάσο Ισαάκ και Σολωμό Σολωμού. Οι δολοφόνοι κατέχουν «πολιτειακά» αξιώματα στην «ΤΔΒΚ», αλλά η ΚΔ δεν επιζητεί την προσαγωγή τους σε δίκη».

Αυτό αναφέρει, μέσω ανακοίνωσης, το Κίνημα Αλληλεγγύη και προσθέτει: «Το Μνημείο του Σολωμού δεν επιτρέπεται να τοποθετηθεί στη Δερύνεια. Κάποιοι ζητούν την αφαίρεση των φωτογραφιών των Ηρώων από τα οδοφράγματα για να ξεχάσουμε με ποιους συνομιλούν».

«Η γενοκτονία σε βάρος του λαού μας, που ξεκίνησε στις αρχές του 20ού αιώνα, συνεχίζεται ακατάσχετη. Σήμερα έχει λάβει τη μορφή της συνειδησιακής-εθνικής, πολιτισμικής και γλωσσικής γενοκτονίας και εθνοκάθαρσης» καταλήγει η ανακοίνωση της Αλληλεγγύης.

Θράσος γενίτσαρων: Φωνάζει η UCN γιατί μοτοσικλετιστές έκλεισαν το οδόφραγμα

ΔΩΣΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΛΙΡΕΣ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΣΤΕΛΛΑΚΗ!

Διαμαρτυρία μέσω επιστολής που απευθύνεται στον Υπουργό Δικαιοσύνης έκανε η οργάνωση υπέρ της επανένωσης «Unite Cyprus Now» του Στέλιου Χατζηιωάννου.

Στην επιστολή της η οργάνωση εκφράζει την έντονη ενόχλησή της γιατί όπως λέει, προχθες στις 5 Αυγούστου, όπου και πραγματοποιείτο η εκδήλωση των μοτοσικλετιστών «εις μνήμη των Ισαάκ, Σολωμού» τους είχε απαγορευθεί η διέλευση μέσω του οδοφράγματος της οδού Λήδρας, από κάποια άτομα, αλλά και από την αστυνομία, μέλη της οποίας τους εξήγησαν, όπως αναφέρουν στην επιστολή τους, ότι «το οδόφραγμα έκλεισε λόγω σεβασμού για την εκδήλωση».

“Με ποια εξουσία”, διερωτάται η οργάνωση των γενίτσαρων «ομάδα πολιτών απέκλεισε τη διέλευση για 2-3 ώρες στο πλαίσιο εκδήλωσης», σημειώνοντας παράλληλα, πως «κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παρεμποδίζει την άσκηση των δικαιωμάτων των υπολοίπων πολιτών [να πηγαίνουν σε τουρκικά καζίνο] ούτε και να υφαρπάζει την άσκηση των εξουσιών του κράτους, στο όνομα της οποιασδήποτε εκδήλωσης».

>>> Αυτοί έχουν τη λύση [και τις λίρες], οι υπόλοιποι είναι προδότες

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.