Οι τουρκικοί εκβιασμοί θα συνεχιστούν, εκτιμά η Ελένη Θεοχάρους

Είναι καλό να ορθώσουμε ένα μέτωπο αντίστασης απέναντι σε αυτούς, οι οποίοι επελαύνουν εναντίον του τόπου μας, δήλωσε σήμερα η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη, Ελένη Θεοχάρους, η οποία εκτίμησε πως οι τουρκικοί εκβιασμοί θα συνεχιστούν για να υποχρεώσουν την ε/κ πλευρά σε μια λύση που θα εξυπηρετεί τα τουρκικά συμφέροντα. 

Σε δηλώσεις της στο πλαίσιο της περιοδείας του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας, Νικόλα Παπαδόπουλου, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, η κ.Θεοχάρους κλήθηκε να σχολιάσει συνέντευξη του Τ/κ ηγέτη στην τουρκική εφημερίδα «Μιλλιέτ», και τις αναφορές του πως, η ελληνοκυπριακή ηγεσία άλλα λέει πίσω από κλειστές πόρτες για την εκ περιτροπής προεδρία και άλλα λέει δημόσια.

“Συνήθως ο Ακιντζί λέει την αλήθεια”, είπε η κ.Θεοχάρους, υπογραμμίζοντας την ίδια ώρα πως “ποτέ δεν είχα ψευδαισθήσεις για την πολιτική που θα ακολουθούσε ο Ακιντζί, ούτε τον δικαιολογώ, γιατί αν ήταν Κύπριος πατριώτης θα είχε διαφορετική συμπεριφορά, τόσο στις συνομιλίες, όσο και για όλα όσα κατά καιρούς δηλώνει σε βάρος του κυπριακού λαού και σε βάρος της διαπραγματευτικής ομάδας και του Προέδρου Αναστασιάδη”. 

Εξέφρασε τη θέση πως η τουρκική στάση και οι εκβιασμοί είναι προβλέψιμοι και θα συνεχιστούν με στόχο να μας υποχρεώσουν να συμφωνήσουμε “σε μια λύση που θα ικανοποιεί τα τουρκικά συμφέροντα, τις τουρκικές επιδιώξεις και τις επιδιώξεις του Ερντογάν”. 

Ως εκ τούτου, τόνισε η Ελένη Θεοχάρους, “είναι καλό να ορθώσουμε ένα μέτωπο αντίστασης απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι επελαύνουν εναντίον του τόπου μας”. 

ΚΥΠΕ

>>> Δεν θα δεχθούμε να μετατραπεί η Κύπρος σε τουρκικό προτεκτοράτο, ξεκαθαρίζει ο Νικόλας

One thought on “Οι τουρκικοί εκβιασμοί θα συνεχιστούν, εκτιμά η Ελένη Θεοχάρους

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.