Ο γελοίος, θρασύς γενίτσαρος Τορναρίτης καταγγέλει…

Σε επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία και συγκεκριμένα στο Τμήμα Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προχώρησε από την Τετάρτη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης [ο αεί φωνασκών και αεί βιοποριζόμενος από το Δημόσιο], σχετικά με την κυκλοφορία “fake ? tweet”.

Ο Νίκος Τορναρίτης κατήγγειλε ότι άγνωστα άτομα προχώρησαν στη δημοσίευση και κυκλοφορία μίας ψεύτικης ανάρτησης, την οποία φερόταν να είχε κάνει ο ίδιος. Συγκεκριμένα στο tweet έγραφε με αφορμή τη μετάβαση από τα κατεχόμενα στα Κόκκινα για τους εορτασμούς της επετείου από τους βομβαρδισμούς της Τηλλυρίας:

«Οι Τουρκοκύπριοι έχουν κάθε δικαίωμα να είναι παρόντες στους εορτασμούς για τον βομβαρδισμό της Τηλλυρίας. Δεν έχουμε μόνο εμείς ήρωες. Λέμε όχι στο διχασμό».

Όπως ήταν αναμενόμενο το tweet  μέσα σε λίγα λεπτά έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας ακόμα και αντιδράσεις στον ίδιο τον ΔΗΣΥ, καθώς πολλοί έπεσαν στην παγίδα και δεν αντιλήφθηκαν ότι επρόκειτο περί κατασκευασμένης ανάρτησης.

Ο εκ των αντιπροέδρων μάλιστα του ΔΗΣΥ Σωτήρης Σαμψών, είχε καλέσει μέσω ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τον Νίκο Τορναρίτη να ανακαλέσει. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, σημειώνεται ότι βρίσκεται σε διακοπές με την οικογένεια του και ενημερώθηκε από γνωστούς του για το γεγονός.

Με ανάρτηση του, ενημέρωνε ότι δεν είχε καμία σχέση με την ανάρτηση, ενώ προχώρησε αργότερα και σε καταγγελία στην Αστυνομία. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη. Σημειώνεται ότι είναι η δεύτερη φορά το τελευταίο διάστημα που ο Νίκος Τορναρίτης πέφτει θύμα fake [?] δημοσίευσης που παρουσιάζεται ως δική του.

Ενώ βρίσκομαι σε διακοπές στο εξωτερικό με την οικογένεια μου κάποιοι δεν λένε να ηρεμήσουν …

Συμβουλή από ένα βετεράνο δημοσιογράφο

Φίλε Νίκο (Τορναρίτη) έχεις δίκιο να διαμαρτύρεσαι  επειδή κάποιος ή κάποιοι σου απέδωσαν τα όσα εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο ως δηλώσεις σου για το, τάχα, δικαίωμα των Τ/κ να γιορτάζουν κι εκείνοι τους ήρωες τους, όπως εμείς, με αφορμή τα πανηγύρια τους στα Κόκκινα, ενώ εσύ αχάπαρος απουσιάζεις σε διακοπές στο εξωτερικό.

Μήπως, όμως, – λέω, μήπως – «έφτασε το πλήρωμα του χρόνου», που λέμε, να πάρεις κι εσύ  κάποια μέτρα, ώστε να μη σου αποδίδονται πράματα που δεν είπες;

Θέλω να πω, μήπως θα πρέπει επιτέλους κι εσύ να αρχίσεις να… απέχεις από κάποιες, κατά καιρούς, θέσεις και δηλώσεις, οι οποίες κατά γενική ομολογία προκαλούν το λαϊκό αίσθημα; 

Και οι οποίες δίνουν το δικαίωμα στον οποιονδήποτε να σου φορτώνει λόγια που δεν είπες [?], ξέροντας ότι θα γίνει εύκολα πειστικός; Επειδή, όπως και να το κάνουμε, φίλε Νίκο, πρώτος εσύ «ήρξατο χειρών αδίκων» με τις κατά καιρούς «προχώ» τοποθετήσεις σου επί  του πολιτικού μας προβλήματος;

Κάνε κράτει, λοιπόν, κύριε Τορναρίτη μου, κι όπως λέμε «τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι». Επειδή, κάθε τόσο, δίνεις το δικαίωμα να πιστεύεται ότι βγάζεις τη γλώσσα σου περίπατο φέρνοντας σε δύσκολη θέση, όχι μόνο τον εαυτό σου, αλλά και το κυβερνών κόμμα, του οποίου είσαι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος…

Δημήτρης Παπαδημήτρης  

>>>

Τσαβούσογλου και ΑΚΕΛ ήθελαν το “ξεγύμνωμα” Αναστασιάδη: Από το Crans Montana φθάσαμε στο “Eide Crash”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.