Η Κοσοβάρα-κορμάρα Ρίτα Όρα διακοπές στην Τζαμάικα

Οι αδελφές Ρίτα και Έλενα και οι παρέες τους όπως η Vas J Morgan προτίμησαν την εξωτική Τζαμάικα για τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Οι δυο τους κατάγονται από την Πριστίνα στο Κόσοβο και αποτελούν ένα εκρηκτικό μίγμα Αλβανίδων και Σέρβων.

Η Ρίτα Όρα διαπρέπει εδώ και μερικά χρόνια στο Λονδίνο ως τραγουδίστρια ποπ. Συχνά όμως γράφονται πολλά γι αυτή περισσότερο για το κορμί της -που με ψύλλου πήδημα το… εκθέτει – παρά με το τραγούδι της.

Τα βήματα της χοντροκώλας Αρμένισσας Kim Kardashian, η οποία προκάλεσε αίσθηση με τη γυμνή φωτογράφησή της στο περιοδικό Paper το 2014, ακολούθησε πρόσφατα η Rita Ora, η οποία πόζαρε γυμνή σε φωτογράφηση για το γαλλικό περιοδικό Lui  με topless φωτογραφία της να κοσμεί το εξώφυλλο.

H τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε από τον Terry Richardson, o οποίος έχει φωτογραφήσει γυμνές επίσης τη Miley Cyrus και τη Lady Gaga.

Η Ora έχει φωτογραφηθεί ξανά χωρίς πολλά ρούχα, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που ποζάρει εντελώς και …ξεκάθαρα topless.

Κάποιες από τις φωτογραφίες ανέβηκαν στο Instagram, από τους λογαριασμούς της ίδιας και του Richardson, με κάποιες …στρατηγικές επεμβάσεις – όπως αστεράκια – για να μην παραβιαστούν οι κανόνες του περί γυμνού.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.