Γαμπρός έβαλε 50 γουρούνια να συνοδεύσουν τη νύφη στην εκκλησία…

Κάθε νύφη ονειρεύεται ο γάμος της να είναι «παραδεισένιος». Όταν όμως οι επιλογές της διακόσμησης γίνονται από τον γαμπρό υπάρχει περίπτωση να γίνουν όλα μπάχαλο.

Πρωταγωνιστής της ιστορίας μας είναι ο 27χρονος πυροσβέστης Billy Grieves ο οποίος οργάνωσε το γάμο του με την 23χρονη Steph. Η μέλλουσα σύζυγός του ονειρεύονταν να κάνει ένα γάμο στην ύπαιθρο… και κάτι τέτοιο προσπάθησε να κάνει.

Το ζευγάρι αποφάσισε να λάβει μέρος στο σόου Don’t Tell The Bride (μην το πεις στη νύφη) και τα όσα ακολούθησαν ήταν σκέτη καταστροφή.

Στο εν λόγω σόου ο κάθε γαμπρός παίρνει από την παραγωγή 14.000 λίρες για να οργανώσει τον γάμο του, με τον μόνο όρο να μην αποκαλύψει τίποτα στη νύφη μέχρι να τελεστεί το μυστήριο.

Ο 27χρονος αποφάσισε να κάνει το γάμο σε ένα στάβλο με γουρούνια και μίσθωσε 50 γουρούνια για να συνοδεύσουν τη νύφη στο γάμο, ενώ έντυσε και τις παράνυμφους με στολές ροζ γουρουνιών. Στο γάμο κλήθηκε και εκπρόσωπος του βιβλίου ρεκόρ Guinness για να καταγράψει το ρεκόρ της μεγαλύτερης παρέλασης γουρουνιών στον κόσμο.

Bride nicknamed ‘little piggy’ is livid with pig wedding

Bride is left fuming after her groom blows £14,000 budget on FIFTY pigs to walk her up the aisle on her big day and bridesmaids in pink onesies – because her nickname is ‘little piggy’.

Ο Grieves ξόδεψε 1.000 λίρες για την ενοικίαση της φάρμας, άλλες 100 λίρες για τις στολές των παράνυμφων και 250 λίρες για την τούρτα «γουρουνίτσα».

Όπως ήταν φυσικό η 23χρονη δε χάρηκε καθόλου: «Δεν είναι αστείο. Δεν ήθελα ένα θεματικό γάμο, ήθελα ένα απλό γάμο.»

Ο 27χρονος δεν κέρδισε μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Guinness, αφού την ημέρα του γάμου τα γουρούνια φυσικά και δεν έκαναν παρέλαση, αλλά έκαναν ό,τι κάνουν όλα τα γουρούνια: κυλιόντουσαν στις λάσπες. «Δεν είμαι κάτοχος παγκόσμιου ρεκόρ αλλά παντρεύτηκα το κορίτσι των ονείρων μου», είπε ο 27χρονος.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.