Μια κοπέλα που έχασε το χέρι της [ποιο όμως;], έφτιαξε ίσως το καλύτερο προφίλ στο Δίκτυο

Μια νεαρή γυναίκα με ένα χέρι κερδίζει αυτές τις μέρες τις καρδιές των χρηστών του Tinder, αλλά και των υπόλοιπων κοινωνικών δικτύων, χάρη στο τέλειο χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό της.

Η Lauren, μια 21χρονη κοπέλα από το San Diego της California, υποβλήθηκε σε εγχείρηση αφαίρεσης του αριστερού της χεριού πριν από ένα χρόνο.

«Το έχασα σε ένα ατύχημα με μοτοποδήλατο που πήγαινε υπερβολικά γρήγορα», λέει στη HuffPost US. «Έχασα τον έλεγχο και ο τροχός μου περιστράφηκε στη μέση. Πετάχτηκα μπροστά και έπεσα πάνω σε μια οδική πινακίδα η οποία έκοψε σύριζα το χέρι μου».

Ευτυχώς, ένας αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας τη βρήκε σύντομα μετά το ατύχημα. Ο αστυνομικός είχε εκπαιδευτεί πρόσφατα στην τεχνική tourniquet, μια μέθοδο που μειώνει τη ροή του αίματος και βοηθά στην αποκατάσταση των τραυματισμών, και ήταν σε θέση να την βοηθήσει όπως έπρεπε.

«Τον ρώτησα αν θα πέθαινα και μου είπε όχι», λέει η Lauren.

Παρότι η Lauren ένιωθε «αρκετά αμυντική και θυμωμένη» μετά την αφαίρεση του χεριού της, γρήγορα στράφηκε στο Twitter και τον «αξιοσέβαστο αριθμό ακολούθων» της για να αντιμετωπίσει την απώλειά της. Ακολουθεί ένα μικρό δείγμα των όσων “πόσταρε” στην πλατφόρμα.

Η Lauren λέει πως κάποιοι χρήστες την έκαναν να νιώθει άσχημα για το νέο της σώμα, κάτι που μόνο τη βοήθησε να γίνει πιο ανθεκτική και σκληρή απέναντι στις προσβολές. Οι περισσότεροι άνθρωποι, ωστόσο, της συμπαραστάθηκαν πραγματικά και εκτίμησαν τις ξεκαρδιστικές αναρτήσεις της.

«Είδα πως οι άνθρωποι με έβρισκαν ακόμα όμορφη και το ότι μου έλειπε ένα χέρι δεν με έκανε λιγότερο ως άτομο», λέει στη HuffPost.

Πριν από μια εβδομάδα η αποφάσισε να ανανεώσει το βιογραφικό της στο Tinder, χρησιμοποιώντας πάντα το χαρακτηριστικό χιούμορ της. Είπε πως δεν τη ένοιαζε ποτέ ως εφαρμογή γιατί δεν τη χρησιμοποιεί ιδιαίτερα για να βγαίνει ραντεβού.

«Παίρνω πολλά likes και matches εξαιτίας της, αλλά τη χρησιμοποιώ μόνο για πλάκα. Δεν με ενδιαφέρει να γνωρίσω κανέναν εκεί μέσα», λέει.

Την περασμένη Τρίτη, ο χρήστης του Twitter @memesg0d ανέβασε μια φωτογραφία του προφίλ της, η οποία γρήγορα έγινε viral με περισσότερα από 57.000 likes και 15.000 retweets.

Προς το παρόν, ωστόσο, η ίδια ψάχνει για κάποιον με τον οποίο θα έχει χημεία.

«Θέλω να βρω κάποιον που θα έχει ίδια αίσθηση του χιούμορ με μένα και δεν θα παίρνει τον εαυτό του πολύ σοβαρά», λέει. «Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα, κάποιος που θα σέβεται την κατάστασή μου και δεν θα υποθέτει πως θέλω να μιλήσω για το χέρι μου απλά επειδή κάνω αστεία γι’ αυτό. Η προσωπικότητα μετράει όσο τίποτα».

Ένα μεγάλο μπράβο στη Lauren, για όλα.

ΣΧΟΛΙΑ

Nikos Saris · Gymnasium

Μας δουλεύει κοιτάξτε καλά τις φωτογραφίες…

George Paschalidis · Partner στην εταιρεία Thermotron S.A.

ότι στην μία φώτο έχει το δεξί χέρι και της λείπει το αριστερό και στην τελευταία το αντίθετο πρέπει να μας προβληματίζει ή το τρώμε αμάσητο…

Nikos Andreakos

Στη μία φωτογραφια της λείπει το δεξί, στην άλλη το αριστερό … τι στην ευχή συμβαίνει;

Giorgos Malavetas · 3ο Λύκειο Σερρών

Το δεξί ή το αριστερό χέρι έχασε;

Philip Chalkiopoulos · 1o Lukeio Paralias

Επειδή το γράψατε πολλοί εδώ πέρα, να σας πω ότι οι φωτογραφίες γίνονται πολλές φορές mirroring. Αν παρατηρήσετε σε αυτήν εδώ την φώτο, τα γράμματα του καταλόγου του μαγαζιού είναι ανάποδα.

Πηγή: HuffPost

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s