Κατερίνα Σικινιώτη: Πιο «καυτή» από ποτέ στη Μύκονο η Ελληνίδα… Μις Πορτογαλία!

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ όπως πάντα και πιο όμορφη από ποτέ, καίει καρδιές στην Μύκονο!, Με πρόσωπο που σαγηνεύει και αναλογίες που κόβουν την ανάσα, η πανέμορφη Κατερίνα απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα.

Πιο όμορφη από ποτέ, δίνει την αίσθηση ότι, όσο περνούν τα χρόνια… γίνεται όλο και γοητευτικότερη!

Η Ελληνοπορτογαλέζα Κατερίνα Σικινιώτη, διεθνούς φήμης μοντέλο, Μις Πορτογαλία 2013 και Mις 7 Ηπείρων 2014, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Μύκονο, που είναι ο τόπος καταγωγής του πατέρα της.

Η νεαρή καλλονή, που επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι το «νησί των ανέμων», φόρεσε το μπικίνι της, πήγε για μπάνιο στο seaside restaurant DK Ouster, στον Πλατύ Γυαλό και το αποτέλεσμα είναι χάρμα οφθαλμών!

Με πρόσωπο που σαγηνεύει και αναλογίες που κόβουν την ανάσα, η πανέμορφη Κατερίνα απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα, ήπιε το κοκτέιλ της και απέδειξε γιατί κυριαρχεί εδώ και χρόνια στις διεθνείς πασαρέλες -και όχι μόνο.

Το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει την δική της εκπομπή στην πορτογαλική τηλεόραση, με τίτλο Fama Show, που… σκίζει. Η επιτυχία της και η μεγάλη αγάπη των θαυμαστών της, μάλιστα, που δεν την αφήνουν σε ησυχία, την υποχρέωσαν να προσλάβει και να κυκλοφορεί με σωματοφύλακα…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.