Οι γυναίκες πιλότοι που αποδεικνύουν ότι o «ουρανός δεν είναι το όριο»

flight captain, airplane cockpit

Η αερόπλοια είναι παραδοσιακά μια βιομηχανία όπου κυριαρχούν οι άνδρες, με τις γυναίκες να εργάζονται συνήθως στην καμπίνα του αεροσκάφους, ως αεροσυνοδοί ή τουλάχιστον αυτή ήταν η -έως τώρα-πραγματικότητα.

Ένας μεγάλος αριθμός γυναικών ακολουθεί την καριέρα του πιλότου, με την ελπίδα να εμπνεύσει τις νεότερες γενιές σε περίπτωση που επιθυμούν αυτή την απασχόληση, σύμφωνα με την Daily Mail. Οι γυναίκες-πιλότοι μάλιστα, κοινοποιούν και φωτογραφίες εν ώρα εργασίας στο Instagram.

Αυτές οι γυναίκες έχουν συνήθως και μια πιο…«γεμάτη» καθημερινότητα, αφού παράλληλα ασχολούνται και με άλλες δραστηριότητες, κάποιες έχουν και οικογένεια.

Το μοντέλο από την Ισλανδία Asdis Ran Gunnarsdottir, έχει άδεια πιλότου, είναι χωρισμένη με τρία παιδιά, έχει τη δική της σειρά εσωρούχων και make-up σε καταστήματα και τέλος είναι παρουσιάστρια στην τηλεόραση.

 

Το μοντέλο Zinta Braukis από το Λος Άντζελες, συνδυάζει τις πολύωρες πτήσεις με το πάθος της για τα άλογα, το ερασιτεχνικό χόμπι της ως παίκτρια του πόλο, ενώ φιλοδοξεί να αφοσιωθεί πλήρως στο να πετάει αεροπλάνα με το τέλος της καριέρας της στο μόντελινγκ. Όπως φαίνεται και από το προφίλ της στο Instagram, δείχνει αφοσιωμένη με ό,τι ασχολείται.

Τέλος, η πιλότος Andrea Puccinelli που χωρίζει το χρόνο της ανάμεσα στην Καλιφόρνια και τη Γερμανία, είναι λάτρης της ήρεμης ζωής και μοιράζεται με τους 14,000 ακόλουθούς της στο Instagram, φωτογραφίες από τα μαθήματα yoga και την εκπαίδευσή της στο Thai boxing.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.