Τατουάζ: Πολύς θόρυβος για τη νέα σειρά του γόη Ανδρέα Γεωργίου!

Τα γυρίσματα της νέας σειράς του Alpha Τατουάζ έχουν ήδη πραγματοποιηθεί σε διάφορες τοποθεσίες εκτός της Αθήνας, όπως το Λονδίνο, τα Μετέωρο, το Καστράκι Καλαμπάκας, αλλά και την Αίγινα.

Όλα δείχνουν, ότι και αυτή τη φορά ο Ανδρέας Γεωργίου ετοιμάζει μια ξεχωριστή δουλειά για τη «μικρή οθόνη». Το σενάριο ξετυλίγει διαφορετικές ιστορίες οι οποίες έχουν μυστήριο, δράμα και αστυνομικά στοιχεία. Το κεντρικό πρωταγωνιστικό ζευγάρι είναι ο Άλεξ (Στέφανος Μιχαήλ) και η Άννα (Δανάη Παππά), οι οποίο θα ζήσουν έναν μεγάλο και θυελλώδη έρωτα.

Τατουάζ: Το πρώτο συγκλονιστικό τρέιλερ στον Alpha

Οι δύο νέοι θα αναπτύξουν στην αρχή μία διαδικτυακή σχέση για περίπου έναν χρόνο. Η Άννα είναι παντρεμένη με τον Τόνι (Μιχάλης Λεβεντογιάννης). Κάποια στιγμή η Άννα πείθει μια φίλη της να πάνε στην Αίγινα για ολιγοήμερες διακοπές. Εκεί έρχονται κοντά με τον Αλεξ και περνούν στιγμές πάθους. Όσα νιώθουν είναι τόσο δυνατά που οι δυο τους κάνουν το ίδιο τατουάζ. Τίποτα δεν μοιάζει ικανό να χωρίσει τους δύο νέους. Ενός φόνος, όμως, αλλάζει τα δεδομένα της ζωής τους. Από εκείνη τη στιγμή ξεκινά ο εφιάλτης, καθώς ο Αλέξανδρος καταδιώκεται και, τελικά, συλλαμβάνεται από την αστυνομία μπροστά στα μάτια του πατέρα του Παύλου Μελά (Γιώργος Παρτσαλάκης) και της μητέρας του (Ελίνα Ακριτίδου).

Η υπόθεση μεταφέρει τις ιστορίες των ηρώων στα Μετέωρα και στο Λονδίνο. Στην ελληνική πόλη θα δούμε την Κατερίνα Γερονικολού και τον Νίκο Παλυδερόπουλο στον ρόλο του Ορφέα. Στα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο πήραν μέρος ο Αλέξανδρος Πέρρος σαν Ιωσήφ, η Ελεονώρα Αντωνιάδου σαν Νικόλ, αλλά και το πρωταγωνιστικό ζευγάρι. Η Βέρα (Εβελίνα Παπούλια) είναι μία χορεύτρια, η οποία έχει μάλιστα και δική της σχολή χορού και διατηρεί σχέση με τον Θεοχάρη Ραζή (Απόστολος Γκλέτσος). Καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση θα παίξει και η Αμαλία (Μυρτώ Αλικάκη), μία μυστηριώδης γυναίκα η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

ΤΑΤΟΥΑΖ – Η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στον Alpha

4 thoughts on “Τατουάζ: Πολύς θόρυβος για τη νέα σειρά του γόη Ανδρέα Γεωργίου!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.