Ένας ομογενής στο πλευρό του Κλιντ Ιστγουντ

American actor, Client Eastwood, is in Italy as film director to shoot the movie “The 15:17 to Paris: the true story of a terrorist, a train, and Alec Skarlatos [right] one of the three American heroes” about the 2015 Thalys train attack in Venice, Italy.
«Απόβαση» στη Βενετία έκαναν ο Κλιντ Ιστγουντ με τον Αλεκ Σκαρλάτος και τους άλλους δύο ήρωες στρατιώτες που συνέλαβαν οπλισμένο τρομοκράτη σε τρένο στη Γαλλία, το 2015. Ο 87χρονος σκηνοθέτης βρέθηκε στην «πλωτή πόλη» της Ιταλίας για τα γυρίσματα της ταινίας του για τη γενναία πράξη των τριών, στην οποία πρωταγωνιστεί ο ελληνικής καταγωγής στρατιώτης.

Την Τετάρτη, ο Ιστγουντ και οι ηθοποιοί της ταινίας «The 15:17 to Paris» έφτασαν στο κινηματογραφικό πλατό με τα χαρακτηριστικά πλωτά ταξί της Βενετίας. Ο επιτυχημένος σκηνοθέτης, πριν δώσει το σύνθημα για την έναρξη των γυρισμάτων, δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιο κομμάτι της ιστορίας θα κινηματογραφήσει στη Βενετία.

Το σενάριο της ταινίας, που είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο βιβλίο, περιγράφει κυρίως τα γεγονότα στο τρένο που ταξίδευε από το Αμστερνταμ στο Παρίσι, τον Αύγουστο του 2015. Παράλληλα, θα περιέχει πολλά flashbacks, που θα δείχνουν τα παιδικά χρόνια του Αλεκ Σκαρλάτου, του Αντονι Σάντλερ και του Σπένσερ Στόουν, καθώς μεγάλωσαν μαζί, αλλά και περιστατικά από τις διακοπές τους στην Ευρώπη, πριν ανέβουν στο τρένο.

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση, ο Ιστγουντ αποφάσισε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, και ενώ είχε ήδη επιλέξει ηθοποιούς για τους ρόλους των τριών ηρώων, να κάνει τους ίδιους πρωταγωνιστές της ταινίας του. Παράλληλα προσέλαβε παιδιά ηθοποιούς, που θα τους υποδυθούν στα παιδικά χρόνια τους.

>>> Aλεκ Σκαρλάτος: Ο Ελληνας ήρωας που γίνεται ταινία από τον Κλιντ Ιστγουντ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.