Στο νοσοκομείο με πνευμονία ο Jeremy Clarkson

Ο οικοδεσπότης του The Grand Tour, Jeremy Clarkson, πρόσφατα αποκάλυψε στην τελευταία στήλη του στην εφημερίδα Sunday Times πόσο άρρωστος ήταν πραγματικά.

O αγώνας του Clarkson με την πνευμονία ήταν πολύ πιο σοβαρός από όσο περιμέναμε. Όλα ξεκίνησαν όταν πέρασε τρεις νύχτες “σπασμών” στο κρεβάτι και μετά πήγε στο νοσοκομείο. Έπειτα υποβλήθηκε σε διάφορες εξετάσεις και τα αποτελέσματα ήταν άσχημα. «Το CRP ενός υγιούς ατόμου πρέπει να είναι πέντε», του είπε ο γιατρός του και συνέχισε: «Το δικό σου είναι 337».

Ο Clarkson είπε: «Δεν ήξερα τι ακριβώς είναι, αλλά 337 ακουγόταν πολύ». Τότε ο γιατρός του απάντησε: «Αν δεν κάνετε ό,τι σας πω θα πεθάνετε» κι ο παρουσιαστής απάντησε πως αυτό το έχει καταλάβει. Ευτυχώς, όλα πλέον είναι πολύ καλύτερα και γλίτωσε τα χειρότερα.

Και ο ίδιος μπορεί να αυτοσαρκάζει την κατάστασή του -όπως κάνει πάντα άλλωστε- όμως Βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η κατάστασή του είναι ιδιαίτερα σοβαρή, αφού αν καθυστερούσε λίγες ημέρες ακόμα την αγωγή, μπορεί να μην ήταν στη ζωή σήμερα. Δραματικό αλλά παράλληλα και ενα σοβαρό μήνυμα για πολλούς που δεν επισκέπτονται εγκαίρως τους γιατρούς, όπως έκανε ο Jeremy.

Τελικά, όλα δείχνουν πως ο 57χρονος παρουσιαστής και αυτοκινητικός συντάκτης, πάει καλύτερα. Δήλωσε ότι ευχαριστεί πολύ όλους για τις ευχές τους και ότι τον ενοχλεί πολύ που θα πρέπει να μείνει για ένα χρονικό διάστημα εκτός δουλειάς, καθώς έχει να πάρει ρεπό από το 1978.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΑΚΗ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.