Η «ταξιδιωτικός πράκτορας» από την Κύπρο στους τοπ καταζητούμενους της Ιντερπόλ

Τρία χρόνια καταζητούμενη Κύπρια από την Αγγλία

Στα αρχεία της Ιντερπόλ παραμένει η Παναγιώτα Αντωνίου 52 ετών η οποία θεωρείται μια από τις πλέον καταζητούμενες γυναίκες.  Η Αντωνίου που γεννήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο καταγγέλθηκε στις κυπριακές Αρχές εδώ και ακριβώς τρία χρόνια δηλαδή από τις 28 Αυγούστου 2014 και αφού δεν εντοπίστηκε  το «φιρμάνι»  έφθασε γρήγορα στις βάσεις δεδομένων της Ιντερπόλ στη γαλλική πόλη Λυών.

Προέκυψαν 32 παραπονούμενοι

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε η ΟffsiteCy  η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από συνολικά 32 παραπονούμενους το διάστημα Απριλίου – 28 Αυγούστου 2014. Η αρχική έρευνα έγινε από τον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου και ο ποινικός φάκελος αφορά: Απάτη, απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.  Μετά την έκδοση κυπριακού εντάλματος σύλληψης και αφού η Αντωνίου δεν εντοπίστηκε εκδόθηκε ευρωπαϊκό και διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος της Αντωνίου.

Όπως πληροφορούμαστε, η Αντωνίου εξασφάλιζε χρήματα με σκοπό την έκδοση ταξιδιωτικών εισιτηρίων τα οποία όμως δεν κατέληγαν ποτέ σε όσους τα ζητούσαν. Αντίθετα, η καταζητούμενη αποσπούσε τα χρήματα.

Γιώργος Μιχαηλίδης

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.