Βρετανία: Περίεργος θάνατος σε φεστιβάλ σεξ στο Κεντ

Έναν ανεξήγητο θάνατο άνδρα στο υπαίθριο «kinky rave» φεστιβάλ Flamefest στο Κεντ διερευνά η βρετανική αστυνομία.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Guardian, o θάνατος του άνδρα, ηλικίας γύρω στα 50, διαπιστώθηκε την Τρίτη, μετά το Flamefest, που έλαβε χώρα στο Τέρνμπριτζ Γουέλς το Σαββατοκύριακο. Μια γυναίκα μεταξύ 45 και 50 ετών μεταφέρθηκε επίσης σε νοσοκομείο από αέρος, αφού πρώτα βρέθηκε αναίσθητη, σύμφωνα με την αστυνομία.

unrecognizable busty young woman with sex toy handcuffs

Το Flamefest, το οποίο πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά, διαθέτει μια ειδική περιοχή για «παιχνίδια ενηλίκων», μακριά από αδιάκριτα μάτια, όπου βρίσκονται άτομα που επιδίδονται σε σαδομαζοχιστικές/ φετιχιστικές δραστηριότητες, καθώς και ένα υπαίθριο «μπουντρούμι».

Εκατοντάδες άτομα αναμένονταν φέτος στο φεστιβάλ, όπου υπήρχαν επίσης DJ, ζωντανή μουσική και άλλα είδη ψυχαγωγίας, με τα εισιτήρια να φτάνουν μέχρι και τις 600 λίρες. Σύμφωνα με μία εκ των διοργανωτών, την Έλεν Σμέντλεϊ, το φεστιβάλ δημιουργήθηκε για να βρεθούν μαζί τα «πιο αγνά, πιο ηδονιστικά στοιχεία της σκηνής των πάρτι».

Αναμένεται η νεκροψία για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου, ενώ έχουν ενημερωθεί οι συγγενείς του νεκρού.

Όπως σημειώνεται σε δημοσίευμα της Telegraph, είναι άγνωστο τι προκάλεσε τον θάνατο, ενώ άτομο που μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας είπε πως από μια κοντινή σκηνή απουσίαζε ο εξοπλισμός για μπάρμπεκιου, αποκλείοντας έτσι το ενδεχόμενο ο θάνατος να οφείλεται σε αναθυμιάσεις. Άλλοι εκτιμούν πως ίσως να σχετίζεται με ναρκωτικά.

Το συγκεκριμένο φεστιβάλ έχει αμφιλεγόμενο χαρακτήρα, καθώς οι διοργανωτές του καυχιούνται πως απευθύνεται σε «kinky, ιδιόρρυθμους, δημιουργικούς ηδονιστές», που ενδιαφέρονται να εξερευνήσουν την «άγρια πλευρά τους».

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.