ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΛΟΓΩ… ΥΓΕΙΑΣ

Μετά από 15 μήνες κράτησης, αφέθηκε ελεύθερος σήμερα λόγω προβλημάτων υγείας ο πρώην πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν Ανδρέας Μαρτίνης. Η αποφυλάκισή του ήρθε με διάταξη του ανακριτή κατά της διαφθοράς, Ν. Τσιρώνη, με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως καθώς ο κατηγορούμενος προσκόμισε βεβαίωση από τα ΚΕΠΑ που πιστοποιεί το πρόβλημα υγείας.. 

Ωστόσο, έγινε με περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν και αυτοί είναι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και εμφάνισης του δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό Τμήμα.

Η αίτηση του Μαρτίνη δια του συνηγόρου του Θόδωρου Μαντά (που εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη στάση των δικαστικών αρχών) υποβλήθηκε στις 31 Ιουλίου, αμέσως μετά την συμπληρωματική του απολογία για τις δυο υποθέσεις που κατηγορείται, στη διάρκεια της οποίας, σύμφωνα με πληροφορίες έδειξε διαθεση συνεργασίας με τις ανακριτικές αρχες.

Στην σχετική αίτηση που υπεβαλε ο Ανδρέας Μαρτίνης επικαλούνταν τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει καθώς και ότι δεν είναι ύποπτος φυγής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Μαρτίνης έχει προφυλακιστεί δύο φορές: Την πρώτη φορά για υπόθεση δωροδοκίας από την Hospitalia International και την δεύτερη για απιστία στην υπηρεσία για την νοσηλεία στο “Ερρίκος Ντυνάν” γνωστών πολιτικών, ανθρώπων των ΜΜΕ και άλλων, με εκπτώσεις κόστους ή και εντελώς δωρεάν που φέρεται να ζημίωσαν το Ίδρυμα με 1,75 εκατομμύρια ευρώ.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.