Επιτελάρχης του… “ανεξάρτητου” Μαλά η Χαραλαμπίδου – Ο Θεός βοηθός…

Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου αποδέχθηκε την πρόταση του … “ανεξάρτητου” υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας και ανέλαβε ως εκπρόσωπος του εκλογικού του επιτελείου. Κληθείσα να σχολιάσει σχετικές πληροφορίες, η βουλευτής ανέφερε στον «Φ» και στην “Σ” ότι όντως ανέλαβε εκπρόσωπος του επιτελείου του Σταύρου Μαλά.

“Η πρόταση του Σταύρου Μαλά με τιμά ιδιαιτέρως κυρίως για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύει στο πρόσωπό μου”, ανέφερε η κ. Χαραλαμπίδου. Με τον Σταύρο Μαλά συνεργαστήκαμε στενά και στο παρελθόν και η συνεργασία μας ήταν άψογη, πρόσθεσε η κ. Χαραλαμπίδου. Πέραν της γνωριμίας μας και της προηγηθείσας συνεργασίας, αυτό που με οδήγησε στην απόφαση να αποδεχθώ την τιμητική για μένα πρόταση, ήταν η εντιμότητα, η ακεραιότητα του Σταύρου Μαλά, ανέφερε η κ. Χαραλαμπίδου.

Μιλάμε για έναν άνθρωπο μορφωμένο, αυτοδημιούργητο και με σύγχρονες αντιλήψεις, και θεωρώ ότι η συνεργασία μας θα είναι για άλλη μια φορά παραγωγική και ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του για το καλό του κυπριακού λαού, συμπλήρωσε η κ. Χαραλαμπίδου.

Τις προσεχείς μέρες αναμένεται να συζητηθούν διάφορες πτυχές που αφορούν στην προεκλογική εκστρατεία και η στρατηγική που θα ακολουθηθεί. Όπως είναι γνωστό, ο «Φ» είχε αναφερθεί σε δημοσιεύματά του στις σκέψεις που γίνονταν για εκπροσώπηση του κ. Μαλά από την κ. Χαραλαμπίδου.

Βάσος Βασιλείου  “Φ”

>>> Είναι αηδία, μια Ε/κ κατά του Κοτζιά και υπέρ της Τουρκίας…

One thought on “Επιτελάρχης του… “ανεξάρτητου” Μαλά η Χαραλαμπίδου – Ο Θεός βοηθός…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.