Η πυροσβέστης με τους πιο πολλούς θαυμαστές

Συμπατριώτισσα του… κρυόκωλου Άιντα…

Είναι η Gunn Nartenη πιο ωραία γυναίκα πυροσβέστης στον κόσμο; Η 30χρονη, από το Stavanger της Νορβηγίας, εργάζεται στο πυροσβεστικό σώμα, ενώ  στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με το personal training.

Η Gunn έχει έναν «στρατό» σχεδόν 113.000 ακολούθων στο Instagram λόγω της εμφάνισής της και των συμβουλών της για σωματική υγεία και ευεξία. Όπως η ίδια δηλώνει στα βρετανικά μέσα, ο κόσμος πολλές φορές ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει το επάγγελμά της.

Παρά την επικινδυνότητα της δουλειάς της δε τρομάζει και βρίσκεται πάντα στη πρώτη γραμμή, δίπλα στους άνδρες συναδέλφους της.

Ο Gunn έγινε πυροσβέστης όταν ήταν μόλις 20 ετών. «Αποφάσισα να γίνω πυροσβέστρια όταν ήμουν 20 ετών. Μου άρεσε πάντα η δράση και η συμμετοχή σε μια ομάδα. Όταν ανακάλυψα ότι μπορώ να συνδυάσω δράση και ομαδική δουλειά με ένα επάγγελμα που προϋποθέτει σωματική άσκηση, απαιτητικά καθήκοντα και προσφορά στους συνανθρώπους μου, τότε η επιλογή ήταν εύκολη. Λατρεύω τη δουλειά μου», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Πριν δέκα χρόνια όταν έκανε αίτηση για να μπει στην πυροσβεστική, η μητέρα της, της είπε πως δεν έχει ακούσει ποτέ για γυναίκα πυροσβέστη. Η ίδια όμως, της απάντησε αφοπλιστικά, λέγοντάς της ότι θα γίνει αυτή.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.