Βρετανική εταιρεία αναζητά υπάλληλο για να δοκιμάζει… sex toys

busty young woman with sex toy handcuffs

Υπάλληλο που θα αξιολογεί τα προϊόντα της αναζητά η βρετανική εταιρεία LoveWoo, η οποία θεωρείται ένα πετυχημένο e-shop με sex toys και άλλα αξεσουάρ για ενήλικες. Σύμφωνα με το BBC, ο εργαζόμενος θα δοκιμάζει ο ίδιος προσωπικά τα προϊόντα τα οποία αφού εγκριθούν θα μπορούν να πωληθούν.

Οι ενδιαφερόμενοι θα λαμβάνουν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 28.000 λιρών ετησίως, ενώ η θέση θα είναι πλήρους απασχόλησης. Να σημειωθεί πως στις απολαβές θα περιλαμβάνεται επίσης ιδιωτική ασφάλεια υγείας, άδεια διακοπών και έκπτωση για συνδρομή στο γυμναστήριο.

Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί για τη θέση θα έχει την αρμοδιότητα να ελέγχει τα sex toys, τα εσώρουχα και άλλα παιχνίδια. Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε στο διεθνές δίκτυο πως «η ποικιλία των sex toys είναι μεγάλη, αφού υπάρχουν από τα πιο απλά μέχρι και τα πιο ριψοκίνδυνα. Η LoveWoo ως υπεύθυνος πάροχος μιας τεράστιας γκάμας παιχνιδιών για σεξ θεωρεί απαραίτητο να έχει σαφή και πλήρη γνώση των προϊόντων της, ώστε να είναι σε θέση να ενημερώνει το κοινό για όλα τα θετικά και τα ενδεχομένως αρνητικά αποτελέσματα που μπορεί να προκαλέσουν ή τις παγίδες που μπορεί να κρύβουν».

«Είναι πολύ σημαντική για εμάς η παροχή έγκυρων πληροφοριών και συμβουλών και θέλουμε να είμαστε μια πλατφόρμα που παρέχει πραγματικές, ειλικρινείς και σαφείς συμβουλές», κατέληξε ο εκπρόσωπος της εταιρείας.

One thought on “Βρετανική εταιρεία αναζητά υπάλληλο για να δοκιμάζει… sex toys

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.