Ο κακός χαμός με επιβάτη στο Αεροδρόμιο Λάρνακας με αφορμή… ξηρούς καρπούς!

Σύμφωνα με βρετανικές εφημερίδες επικράτησε ένταση σε πτήση που θ΄αναχωρούσε από τη Λάρνακα, λόγω αλλεργίας μίας επιβάτιδας στους ξηρούς καρπούς!

Με βάση τα όσα υποστηρίζει η πρωταγωνίστρια επιβάτης Χέλεν Κοντόνιας πάσχει από σοβαρή αλλεργία στους ξηρούς καρπούς όπως ανέφερε η ίδια στην αγγλική εφημερίδα The Sun, ακόμα και η επαφή με ξηρούς καρπούς μπορεί να της προκαλέσει κρίση.

Η εφημερίδα Express του Λονδίνου αναφέρει επίσης ότι η κα Κοντόνιας ενημέρωσε την εταιρία και όλους τους υπαλλήλους ότι έχει αλλεργία στους ξηρούς καρπούς, και ανέμενε να γίνει σχετική ανακοίνωση σ’ όλους τους επιβάτες.

Η Χέλεν υποστηρίζει ότι πριν την πτήση της κοίταξε την πολιτική της εταιρίας και διαπίστωσε ότι δεν δίνουν ξηρούς καρπούς στους επιβάτες. Ωστόσο όταν μπήκε στη πτήση της με προορισμό την Αγγλία, οι υπάλληλοι την ενημέρωσαν ότι μπορεί κάποιοι επιβάτες στην πρώτη θέση ν’ αγόρασαν ξηρούς καρπούς, γι αυτό και δεν μπορούσαν να κάνουν ανακοίνωση για να τους αποτρέψουν από να τα ανοίξουν.

Η Express αναφέρει ότι η εταιρία ενημέρωσε την Χέλεν Κοντόνιας, ότι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να ενημερώσουν τους επιβάτες στις δύο σειρές μπροστά της και στη μια σειρά πίσω της, ότι δεν μπορούν ν’ ανοίξουν προϊόντα με ουσίες από ξηρούς καρπούς.

Η Χέλεν Κοντόνιας ωστόσο είπε «τους είπα ότι με βάζουν σε σοβαρό κίνδυνο αλλά εκείνοι δεν δεχόντουσαν να πουν στους επιβάτες να μην φαν ξηρούς καρπούς και μάλιστα μου είπαν να φύγω από το αεροπλάνο»!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.