Παυλόπουλος – Κοτζιάς και το διπλό Βέτο σε Αλβανία και Σκόπια

Η διπλή ομοβροντία σε Αλβανία και Σκόπια, για τα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών και την παραχάραξη της ιστορίας αντίστοιχα δείχνει ότι η Ελλάδα είναι πάλι στην πρώτη γραμμή και διεκδικεί τα δίκαια της όχι με δεκάρικους για εσωτερική κατανάλωση αλλά ενεργοποιώντας όλα τα δικαιώματα που εκπορεύονται από την συμμετοχή της στην ευρωπαΐκή ένωση, την οποία την έχουμε χρυσοπληρώσει.

Αυτή ακριβώς είναι η εφαρμογή του δόγματος Παυλόπουλου, ότι δηλαδή Ευρώπη δεν είναι το νόμισμα αλλά το πλέγμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ευρωπαϊκού δικαίου. Αυτό το δόγμα που οι ανύπαρκτοι νεοφιλελέδες έσπευσαν να συκοφαντήσουν. Είναι η αρχή που ενεργοποιεί το ευρωπαϊκό δίκαιο προς όφελος της Ελλάδας και την αρχή προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για την προάσπιση των ελληνικών πληθυσμών της Βορείου Ηπείρου.

Αυτό το δόγμα δόθηκε απλά και ξεκάθαρα σήμερα από τον Νίκο Κοτζιά. Θέλετε αλυτρωτισμούς και παραχάραξη της ιστορίας; Δεν έχετε θέση στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Θέλετε να κακοποιείται τους Βορειοηπειρώτες πολίτες της χώρας σας; Δεν έχετε θέση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αναλογιστείτε τώρα τι γινόταν μέχρι πριν δύο χρόνια. Με Ντόρες να κάνουν μπίζνες στην πλάτη του αξιώματος τους, με ανύπαρκτους Βενιζέλους και διακοσμητικούς Παπούλιες. Και φυσικά Παπανδρέου και Σαμαράς, να μην τολμούν να αρθρώσουν λέξη για τα εθνικά μας δίκαια, καθότι είχαν άλλες πιο προσοδοφόρες ασχολίες. Και φυσικά μέσα στα Σκόπια ο Νίκος Κοτζιάς δικαίωσε πλήρως την θέση του Πάνου Καμμένου, εξαφανίζοντας το λογύδριο περί «ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό».

«Δεν μπορείτε κύριοι να διεκδικήσετε ονομασία υφιστάμενη σε ευρωπαϊκό έδαφος, διότι τούτο συνιστά αλυτρωτισμό». Και ας τρέξουν τώρα οι κουμουτσάκοι να κάνουν ερωτήσεις στην Βουλή. Παραθέτουμε τώρα την ομιλία του Προκόπη Παυλόπουλου στην Πρέβεζα, στην οποία έθετε ακριβώς το θέμα της Βορείου Ηπείρου στις ορθές, ευρωπαϊκές του βάσεις. Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε και να βλέπουμε την διαφορά επιπέδου, ευρυγνωσίας, επάρκειας και πραγματικού πατριωτισμού.

olympia.gr

>>> Αρπάζουν τη γη των Ελλήνων στη Χειμάρρα – Όλο το αλβανικό σχέδιο για εθνοκάθαρση

One thought on “Παυλόπουλος – Κοτζιάς και το διπλό Βέτο σε Αλβανία και Σκόπια

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.