ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΡΠΑ… ΚΩΛΟ: Μαθήματα στον νηστικό Έλληνα για τα μυστικά του σεξ!

Απ’ αυτό τον μήνα που ξεκινά η νέα σχολική χρονιά, θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα  σχολή για το… σεξ! Μια σχολή που δεν φαίνεται να την αγγίζουν οι αλλαγές που προωθεί το υπουργείο Παιδείας στον τρόπο εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, με το νομοσχέδιο για τη μεταρρύθμιση του Λυκείου. 

Η Ειρήνη Χειρδάρη [αριστερά], η πρώτη Ελληνίδα που ειδικεύεται στην τέχνη του έρωτα, δημιούργησε ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης για singles, straight και gay. Η Ειρήνη Χειρδάρη, θα είναι επικεφαλής της σχολής μαζί με μια ομάδα καθηγητών, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγονται ο σεξολόγος Θεόφιλος Καλιτσάρης, αλλά και ο ψυχολόγος Τόλης Αλεξάνδρου….

Όπως δηλώνει η ίδια, “για πρώτη φορά στην Ελλάδα έχουμε μια ακαδημία για το σεξ και θα περιλαμβάνει όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για το σεξ και ντρεπόμαστε να ρωτήσουμε! Το πρώτο σεμινάριο αφορά το τάο σεξ για άντρες. Αφορά το πώς να χειρίζεσαι τη σεξουαλική ενέργεια. Είναι τελείως ανώτερη γνώση για το σεξ”.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα στριπτίζ από επαγγελματίες, κόλπα του αισθησιακού σεξ και την πρακτική του ταϊλανδέζικου μασάζ. Επίσης περιλαμβάνεται ταντρικό μασάζ, τεχνικές γυναικείοu αυνανισμού, ολοκληρωτική εκπαίδευση στο ταντρικό σεξ και τις καλύτερες τεχνικές αυνανισμού για το ανδρικό μόριο.

“Στην αρχή της καριέρας μου ήταν δύσκολο. Οι περισσότεροι πίστευαν ότι είμαι εξώλης και προώλης. Αν ήμουν άντρας θα ήταν πολύ καλύτερα. Δέχθηκα τρομερό πόλεμο, σαφώς και από δημοσιογράφους. Με κοίταζαν υποτιμητικά. Τώρα γύρισαν όλοι και μου ζητούν συνεργασία. Θέλουν να τους κάνω συνεργασίες”, αποκαλύπτει η ίδια.

“Στο δημόσιο λόγο μας είμαστε πουριτανοί. Στον απλό κόσμο έχω έναν μπαμπά που πληρώνει συνεδρίες για την ανήλικη κόρη του, γιατί έχει μπλέξει με το cyber sex. Μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν μοντέρνοι μπαμπάδες. Ήδη συμβουλεύω ένα νέο και μοντέρνο ζευγάρι, που επίσης νοιάζεται πάρα πολύ για το σεξ και την ποιότητά του» αποκαλύπτει η κυρία Χειρδάρη.

>>> Βρετανική εταιρεία αναζητά υπάλληλο για να δοκιμάζει… sex toys

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.