ΛΟΝΔΙΝΟ – Τέλος μιας λαμπρής καριέρας για τον ομογενή Χρήστο Σύρρο

Ο 69χρονος ομογενής Χρήστος Σύρρος, επικεφαλής της Γενικής Αντιπροσωπείας της επαρχίας του Κεμπέκ στο Λονδίνο από τον Δεκέμβριο του 2014 έως σήμερα, αποχωρεί από την θέση του τον ερχόμενο Οκτώβριο και συνταξιοδοτείται.

Ο Χρήστος Σύρρος έχει διατελέσει επί σειρά ετών βουλευτής στην Εθνοσυνέλευση του Κεμπέκ και για μια περίοδο αντιπρόεδρος της ενώ έχει χρηματίσει και υπουργός σε δυο επαρχιακές κυβερνήσεις. Θεωρείται δε μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες του Ελληνισμού στο Μόντρεαλ. Και αναμφισβήτητα αυτό είναι το τέλος μια λαμπρής, γεμάτης διακρίσεις και προσφορά, πολύχρονης διαδρομής.

Ως τις 17 Οκτωβρίου ο κ. Σύρρος θα εξακολουθεί να ηγείται την Αντιπροσωπείας του Κεμπέκ στο Λονδίνο, της Υπηρεσίας που εκπροσωπεί την κυβέρνηση του Κεμπέκ στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Δημοκρατία της Ιρλανδίας και στις σκανδιναβικές χώρες (Δανία, Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία και Ισλανδία), με αρμοδιότητες που εκτείνονται από τις οικονομικές και εμπορικές υποθέσεις έως τον πολιτισμό και θέματα δημόσιας διοίκησης και επενδύσεων.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.