Επιστρέφει με… σκιώδη ηγεσία εντός του ΔΗΚΟ ο Μάριος Καρογιάν

ΣΦΗΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Ο ΜΙΣΤΕΡ ΜΟΛΔΑΒΙΟΣ!

Εσωκομματική αντιπολίτευση με σφραγίδα Μάριου Καρογιάν αποκτά λίαν συντόμως το ΔΗΚΟ, μόλις λίγους μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές και με τον πρόεδρο του κόμματος Νικόλα Παπαδόπουλο να τρέχει ως γνωστό στην κούρσα των Προεδρικών ως υποψήφιος. 

Συγκεκριμένα, στελέχη του ΔΗΚΟ που διαφωνούν με τις πολιτικές και τον τρόπο με τον οποίο… διοικείται το κόμμα από την παρούσα του ηγεσία, ετοιμάζονται να εξαγγείλουν τη δημιουργία Πλατφόρμας εντός του ΔΗΚΟ, στα πρότυπα «σκιώδους κυβέρνησης», προς παρακολούθηση και παρεμβατικού-κριτικού χαρακτήρα ρόλου εκεί και όπου κρίνεται σκόπιμο.

Η Πλατφόρμα, της οποίας θα ηγείται ο τέως πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν- από το Πολιτικό Γραφείο του οποίου και θα συντονίζεται -, αναμένεται να εξαγγελθεί εντός του Οκτώβρη.

Σε αυτή, θα συμμετέχουν όπως έχει προαναφερθεί, στελέχη του ΔΗΚΟ που διαφωνούν με τους χειρισμούς της σημερινής ηγεσίας, όπως είναι οι Γιάννος Λακκοτρύπης, Χρίστος Φλουρέντζος (σ.σ. δύο από τους τέσσερις που τήρησαν αποχή κατά τη ψηφοφορία έγκρισης της υποψηφιότητας Νικόλα για την Προεδρία της Δημοκρατίας στο Εκτελεστικό Γραφείο), Τάκης Γαβριηλίδης και Τάσος Κυτέας.

Ο Mr Moldavia Μάριος Καρογιάν λιάζεται στη Μύκονο [€1000 ευρώ ομπρέλα και ξαπλώστρα] μαζί με τη ισχυρή Μολδαβή σύζυγό του Ροντίκα [με μπικίνι, εδώ δε φοράει τα παντελόνια]…
Τονίζεται, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, πως θα πρόκειται για Πλατφόρμα εντός του ΔΗΚΟ, και όχι για Κίνηση ή νέο κόμμα που θα δημιουργηθεί.

Παρ’ όλα αυτά, η Πλατφόρμα εκτιμάται, σύμφωνα με γνώστες του παρασκηνίου, πως σε κάποια στιγμή θα πάρει σαφή θέση ενόψει των επερχόμενων προεδρικών εκλογών, και η θέση αυτή το πιο πιθανό είναι να μην είναι υπέρ του προέδρου του κόμματος και υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας, Νικόλα Παπαδόπουλου.

Μια τέτοια απόφαση αναμένεται να πυροδοτήσει καταιγιστικές εξελίξεις, καθότι ως αντικομματική συμπεριφορά θα φέρει εκ των πραγμάτων εκτός ΔΗΚΟ όσους αντιταχθούν την υποψηφιότητα του πρόεδρου του κόμματος.

reporter.cy  

One thought on “Επιστρέφει με… σκιώδη ηγεσία εντός του ΔΗΚΟ ο Μάριος Καρογιάν

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.